ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

2 βραβεία για την Outstand Communications στα Influencer Marketing Awards!

Συγχαρητήρια στην Outstand Communications η οποία απέσπασε δυο βραβεία για τη Reebok, στα Influencer Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά, από το Marketing Week. Η βράβευση αφορά τις κατηγορίες Best Influencer Marketing per Industry – Best in Lifestyle, Sports & Fitness (bronze) & Best Influencer Marketing Strategy – Best Influencer Marketing for Event Promotion (bronze).
Αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιριών και θέτει τον πήχη ψηλά για επόμενες πολύ δημιουργικές δουλειές.

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες

Η Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Founder & Managing Director Outstand Communications δήλωσε σχετικά : “Η ομάδα της Outstand Communications συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και βραβευθέντες, την Boussias Communications & το Marketing Week που, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το industry, συνεχίζει να στηρίζει τη δημιουργικότητα και να επιβραβεύει τον πιο hot τομέα του marketing σήμερα. Η ομάδα μας είναι πολύ ενθουσιασμένη και περήφανη για αυτή τη διάκριση, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τη Reebok, η οποία μας δίνει την έμπνευση για καμπάνιες που δημιουργούν ξεχωριστό #Legacy”.

error: Content is protected !!