ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Ultimate Charm 2024 by Only for You στο «Christmas at The Pop Up Project», στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Για μία ακόμη χρονιά με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το Ultimate Charm που σχεδίασε η Άντζυ Γεωργακοπούλου για την Only for You, και τη συλλογή Charm 2024, που διατηρεί πάντα υψηλή ποιότητα και αισθητική.  Στο «Christmas at The Pop Up Project», στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένη τη συλλογή που περιλαμβάνει μενταγιόν, βραχιόλι, breloc, αρωματικά κεριά, διακοσμητικά κουτιά καθώς και κουτί με τράπουλες. Φέτος για πρώτη φορά η Only for You προσέθεσε στην συλλογή της και κρεμαστά σκουλαρίκια. Τα αρωματικά κεριά διατίθενται σε ασημένια, χρυσά και ροζ μεταλλικά pot, γεμισμένα με blend Fig και White Jasmine, σε δύο μεγέθη. Καλύπτοντας και την κατηγορία του επαγγελματικού δώρου, στη συλλογή φέτος υπάρχουν οι κάτωθι επιλογές σε plexiglass κουτί (20x20x5,5): Κουτί από Bronze καθρέφτη με τρισδιάστατο το Charm 2024, σε χρυσό, ροζ ή ασημένιο. Κουτί από Grey καθρέφτη με τρισδιάστατο το Charm 2024, σε χρυσό, ροζ ή ασημένιο. Το plexiglass κουτί με τράπουλες διατίθεται με διάφανη βάση και επιλογή σε Bronze, πράσινο ή μαύρο καπάκι με τρισδιάστατο το Charm 2024, σε χρυσό, ροζ ή ασημένιο. Σε περίπτωση που θέλετε ένα ειδικό χρώμα ή κάποια χάραξη με το λογότυπο της Εταιρίας σας η Only for You μπορεί να προχωρήσει στην υλοποίηση του, κατόπιν συνεννόησης.

    Για 11η συνεχόμενη χρονιά, η Only for You θα υποστηρίξει το έργο του σωματείου «Η Χαρά» δωρίζοντας μέρος των εσόδων της σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

    Ολοκληρωμένη τη Συλλογή The Ultimate Charm 2024 by Only for You, μπορείτε να τη βρείτε στο «Christmas at The Pop Up Project», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, 10:00-20:00, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

    error: Content is protected !!