ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Happy-Nes στο «Christmas at The Pop up Project», στο Ballroom του King George!

Η Happy-Nes έφτασε στην Ελλάδα ώστε να αναβαθμίσει το look των καθημερινών μας αντικειμένων και δημιουργήσει πολύχρωμους τρόπους ζωής!

Αν ψάχνετε ένα τέλειο, ξεχωριστό και ποιοτικό δώρο Χριστουγέννων, ελάτε στο πολύχρωμο κόσμο της Happy-Nes. Θα βρείτε  μοντέρνα, hip & trendy αξεσουάρ για όλες τις χρήσεις και ηλικίες. Το χαρακτηριστικό μας στοιχείο είναι το χειροποίητο κέντημα, στην πιο μοντέρνα και πολύχρωμη μορφή του. Κι αφού είναι χειροποίητο, το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό!

Τα προϊόντα της Happy-Nes συμπεριλαμβάνουν λουριά κρέμασης κινητών τηλεφώνων & AirPod, θήκες κινητών, καλώδια φόρτισης & ακουστικά αλλά και lifestyle αξεσουάρ όπως λουριά για γυαλιά, τσάντες μέσης, νεσεσέρ, βραχιόλια, σκουφάκια και αυτάκια για ζεστασιά. Όλα μας τα προϊόντα έρχονται σε πολλά έντονα χρώματα και είναι υψηλής ποιότητας. Δηλαδή, τα προϊόντα μας είναι τέλεια για να κάνετε ξεχωριστά δώρα στους αγαπημένους σας.

Δεν έχετε γνωρίσει ακόμα το υπέροχο και χρωματιστό κόσμο της Happy-Nes; Σας περιμένουμε στο Xmas Pop Up Project στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2023 στην καρδιά της Αθήνας, στο King George Ballroom, με πολύ γιορτινή διάθεση!

error: Content is protected !!