ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το The Pop Up Project {Under the Greek Sun} υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS!

The Pop Up Project {Under the Greek Sun}
Παρασκευή 09 & Σάββατο 10 Ιουνίου
στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Είμαστε κατενθουσιασμένες. Όχι μόνο επειδή είμαστε προ των πυλών άλλου ενός Καλοκαιρινού The Pop Up Project– αν και αυτό από μόνο του θα αποτελούσε έναν υπέροχο λόγο. Είμαστε κατενθουσιασμένες γιατί ό,τι ονειρευτήκαμε, θα το υλοποιήσουμε. Όχι μόνες μας με την Ιλεάνα. Μαζί μας έχουμε πολύτιμους συμμάχους, τους 50 designers & brands, που μόλις τους ζητήσαμε να υποστηρίξουμε τους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS, πήραν την ίδια στιγμή χαρτί και μολύβι, και άρχισαν να σχεδιάζουν από μία ξεχωριστή δημιουργία, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο πολύτιμο έργο τους.

Οι Έλληνες Σχεδιαστές του The Pop Up Project προσφέρουν μια δημιουργία τους για τις ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS!

Το μεγαλύτερο Shopping Event του Καλοκαιριού, ευαισθητοποιημένο με το το έργο που υπηρετεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1975, σε συνέχεια πρωτοβουλίας της κυρίας Κλώντιας Κατσαρά, και εποπτεύεται από το αρμόδιο Υπουργείο για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, ενώνει τις δυνάμεις του με τους 50 Έλληνες σχεδιαστές & Ελληνικά brands που λαμβάνουν μέρος στο The Pop Up Project, και αφιερώνουν όλα τα έσοδα από ειδικά επιλεγμένες δημιουργίες, στους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS.

“Υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τη φροντίδα, την προστασία και την καθοδήγηση που χρειάζονται. Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι εκεί για τα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειες προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτό το σοβαρό ζήτημα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να συνεισφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο αυτό έργο” μας λένε οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 & το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Βασικό μέλημά των Παιδικών Χωριών SOS είναι να κρατάει τις βιολογικές οικογένειες ενωμένες, να προσφέρει τη δυνατότητα οικογενειακής αποκατάστασης σε όσα παιδιά την έχουν ανάγκη, να υποστηρίζει τους νέους στην πορεία τους προς την ανεξαρτησία και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών.

Με την αρχιτεκτονική ομάδα του The Pop Up Project, Noeton Architects, να έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και να φέρνει τα πάνω κάτω, για να υποδεχθεί το πιστό κοινό που επισκέπτεται το The Pop Up Project, και με την αφρόκρεμα των σχεδιαστών και brands που οι δημιουργίες τους συνοδεύουν τις ομορφότερες στιγμές των μικρών αποδράσεων και των μεγάλων νωχελικών διακοπών μας, το καλοκαιρινό Pop Up Project με τίτλο {Under the Greek Sun}, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 & Σάββατο 10 Ιουνίου, στους ηλιόλουστους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου shopping event του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι υπό τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού του Pepper 96,6 Κώστα Παπαζέτη όπου θα τσουγκρίσουμε με Bombay Sapphire cocktails, τις καλύτερες ευχές για το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

Το The Pop Up Project γιορτάζει την 21η διοργάνωση του με ένα Shopping Event, που θα συζητιέται για καιρό, στην δροσιά των κήπων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στο “σπίτι” της διοργάνωσης, μιας και πρόκειται για την μοναδική που διαδραματίζεται στο εμβληματικό Μουσείο της Κηφισιάς, για εμπορικούς σκοπούς!

Οι νέες SS23 συλλογές από τους Έλληνες δημιουργούς που γνωρίσαμε μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσαμε μέσα από τα The Pop Up Projects, objects για το σπίτι, μαγιό και σανδάλια με τις πιο αγαπημένες υπογραφές, τα ομορφότερα κοσμήματα αλλά και outfits από limited edition collections για τις κοντινές ή πιο μακρινές μας αποδράσεις στην θάλασσα, ολομέταξα ή από φίνο βαμβάκι φορέματα και καφτάνια, είναι μέρος μόνο όσων θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε, πάντα με την καθοδήγηση των ίδιων των σχεδιαστών, για το τι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση μας.

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, μας έχουν υποσχεθεί το μεγαλύτερο shopping event από οποιαδήποτε προηγούμενo, με καλοκαιρινά vibes και αστείρευτο κέφι.

Το μεγαλύτερο shopping event που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, θα εξελιχθεί σε ένα μοναδικό πάρτι, υπό τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού του Pepper 96,6 Κώστα Παπαζέτη όπου και θα τσουγκρίσουμε με Bombay Sapphire cocktails, τις καλύτερες ευχές για το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Ptoject, Ιλεάνα Ισμυρίδη και Φαίη Μπέη

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Ας βοηθήσουμε τα Παιδικά Χωριά SOS να υπηρετήσει τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από την βοήθεια των οικογενειών αυτών να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και αγάπης όπου τα παιδιά θα μεγαλώνουν σαν παιδιά, απολαμβάνοντας πλήρως όλα τα δικαιώματά τους.

POWERED BY: FAY’S CONTROL fayscontrol.gr

GOLDEN SPONSOR: DO EAT-HEALTHY & TASTY BY DK
SILVER SPONSOR: ATHONITES-MOUNT ATHOS HERBS & PLANTS
BRONZE SPONSOR: BOMBAY SAPPHIRE

Με τη στήριξη:

Kayak ice cream
Antoinetta Koutsouradi flowers

Bring your friends & Join us!

error: Content is protected !!