ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα ζήσαμε μαζί στο The Pop Up Project {Under the Greek Sun}!

Το The Pop Up Project {Under the Greek Sun} υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS!

Το μεγαλύτερο Shopping Event του Καλοκαιριού, ευαισθητοποιημένο με το το έργο που υπηρετεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1975, σε συνέχεια πρωτοβουλίας της Κλώντιας Κατσαρά, και εποπτεύεται από το αρμόδιο Υπουργείο για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, ενώνει τις δυνάμεις του με τους 50 Έλληνες σχεδιαστές & Ελληνικά brands που λαμβάνουν μέρος στο The Pop Up Project, και αφιερώνουν όλα τα έσοδα από ειδικά επιλεγμένες δημιουργίες, στους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS.

“Υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τη φροντίδα, την προστασία και την καθοδήγηση που χρειάζονται. Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι εκεί για τα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειες προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτό το σοβαρό ζήτημα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να συνεισφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο αυτό έργο” ήταν το μήνυμα των δύο οικδεσποτών του The Pop Up Project, της Φαίης Μπέη και της Ιλεάνας Ισμυρίδη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09 & το Σάββατο 10 Ιουνίου, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

 Λίνα Βαϊάνου, ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, Αντώνης Αλακιώτης, οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη, και ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας

Το The Pop Up Project γιόρτασε πανηγυρικά την 21η διοργάνωση του με ένα απόλυτα επιτυχημένο Shopping Event, που θα συζητιέται για καιρό, στην δροσιά των κήπων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στο “σπίτι” της διοργάνωσης, μιας και πρόκειται για την μοναδική που διαδραματίζεται στο εμβληματικό Μουσείο της Κηφισιάς, για εμπορικούς σκοπούς.

Η Δέσποινα Καϊσίδου, θιασώτης της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής & της ομορφιάς και εμπνεύστρια του Do Eat by DK, Χρυσός Χορηγός και αυτού του Pop Up Project, με την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Οι νέες SS23 συλλογές από τους Έλληνες δημιουργούς που γνωρίσαμε μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσαμε μέσα από τα The Pop Up Projects, objects για το σπίτι, μαγιό και σανδάλια με τις πιο αγαπημένες υπογραφές, τα ομορφότερα κοσμήματα αλλά και outfits από limited edition collections για τις κοντινές ή πιο μακρινές μας αποδράσεις στην θάλασσα, ολομέταξα ή από φίνο βαμβάκι φορέματα και καφτάνια, είναι μέρος μόνο όσων το πιο κομψό απαιτητικό κοινό της πόλης, “It” Girls και fashion enthusiasts, είχε την δυνατότητα να επιλέξει, πάντα με την καθοδήγηση των ίδιων των σχεδιαστών, εκεί που έγκειται άλλωστε η επιτυχία του συγκεκριμένου Pop Up που άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο που ψωνίζουμε.

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, μας υποσχέθηκαν το μεγαλύτερο shopping event από οποιαδήποτε προηγούμενo, με καλοκαιρινά vibes και αστείρευτο κέφι. Και το πραγματοποίησαν.

Αντωνία Καρρά, Ζωή Κέρος
Σόνια Γερολυμάτου, Φαίη Μπέη

Το μεγαλύτερο shopping event που ξεκίνησε από τις 10 το πρωί, εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό πάρτι, υπό τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού του Pepper 96,6 Κώστα Παπαζέτη όπου και όλοι οι επισκέπτες τσούγκρισαν με Bombay Sapphire cocktails, τις καλύτερες ευχές για το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Ας βοηθήσουμε τα Παιδικά Χωριά SOS να υπηρετήσει τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από την βοήθεια των οικογενειών αυτών να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και αγάπης όπου τα παιδιά θα μεγαλώνουν σαν παιδιά, απολαμβάνοντας πλήρως όλα τα δικαιώματά τους.

Τατιάνα Σπινάρη Πολλάλη, Φαίη Μπέη

Αυτά είναι όλα όσα ζήσαμε μαζί στο The Pop Up Project {Under the Greek Sun}…

Η Φαίη Μπέη υποδέχεται τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και τον Κωστή Χατζηδάκη

Κωστής Χατζηδάκης, Φαίη Μπέη
 Ιωάννα Κοροπούλη, Ντέμη Παύλου, Ιλεάνα Ισμυρίδη
Φαίη Μπέη, Ιωάννα Τσάτσου

Η Μαρίλυ Καλαβρού Φίλιου με την μητέρα της Κατερίνα Καλαβρού

Φέτος το καλοκαίρι η Kayak γιορτάζει τα 30 χρόνια της στην ελληνική αγορά και με την νέα της καμπάνια Well Deserved, μας προτρέπει να επιβραβεύουμε την κάθε μικρή ή μεγάλη «νίκη» με το καλύτερο παγωτό: Την αγαπημένη μας γεύση Kayak. Στην πλούσια φαρέτρα των γεύσεων της, η Kayak φέτος έρχεται να μας συστήσει την απολαυστική γεύση Cheesecake με κατίκι και σμέουρο, το Affogato με μεθυστικό άρωμα baileys, το Χαρούπι με ανθότυρο και μέλι, αλλά και τη φινετσάτη Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη με χουρμά.

Η Σαλώμη Σταυρίδου Φλουτάκου της Kayak, που πρόσφερε στο καλοκαιρινό μας Pop Up Project τις γεύσεις Cheesecake, Affogato, Χαρούπι και Σοκολάτα με χουρμά χωρίς ζάχαρη
Άννα Μαρκοπούλου, Ρούλα Γιαννοπούλου, Ελμίνα Κατσαρού
Ντόζια Κουρούπη

Δέσποινα Καϊσίδου, Στέλλα Καβάλη
Σάντυ Μπήτρου, Φαίη Μπέη
Ιλεάνα Ισμυρίδη, Ειρήνη Δανελιάν Μπάρδη
Φώφη Υφαντή, Χρυσούλα Κέρος
Με την Μαρία Παπαθανασίου, μπροστά στο shop-in-shop Athonites, Χορηγός του The Pop Up Project.

Σε απόλυτη συμβίωση με την Αθωνική χερσόνησο, το brand Athonites δεσμεύεται να προστατεύσει τη ζωή και τη βιοποικιλότητα στο βουνό αυτό. Από την ίδρυσή τους, οι Athonites σέβονται και φροντίζουν ώστε να διατηρηθούν τα 1453 διαφορετικά και τουλάχιστον 34 ενδημικά είδη που ζουν στο ιερό αυτό βουνό. Επιπλέον, όμως, είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο να ελαχιστοποιούν τον αντίκτυπό τους στον πλανήτη σε κάθε τους βήμα: Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του προϊόντος έως την τελική παράδοσή του. Η νέα ελληνική μάρκα Skincare & Wellness, Athonites, με clean συνθέσεις από Βιολογικά εκχυλίσματα και υδατικό έγχυμα από το Όρος Άθως κατανοεί απόλυτα την καθημερινή ανάγκη για χαλάρωση μυαλού και σώματος και το αποδεικνύει μέσω των προϊόντων της και των άκρως απολαυστικών υφών της.

Πόπη Καλαϊντζή, Εμμανουέλα Λύκου

Ναλίτα Καρρέρ, Αγγελική Αγγελίδη
Μαρίζα Φασιανού, Φαίη Μπέη, Μαρίλυ Καλαβρού Φίλιου
Ζωή & Χρυσούλα Κέρος
Αντωνία Καρρά, Στέφανι Μπούρι
 Κατερίνα Καμίση, Αγγελική Αγγελίδη, Σάντυ Μπήτρου, Τέντυ Γερουλάνου

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου, Βάσω Γιαννακοπούλου
Με την Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, δημιουργό της The Artians και των outfits που επέλεξα και για τις δύο ημέρες του Pop Up Project
Massu Nedjat, Γιασμίν Οικονομοπούλου, Αντωνία Καρρά, Ντάνα Οικονομοπούλου
Μιμίκα Μικρολοπούλου, Σοφία Λουμίδη, Ιλεάνα Ισμυρίδη
Νικόλας Κατσαρός, Κατερίνα Γκαγκάκη
Φαίη Μπέη, Αλεξάνδρα Κοντέλλη
Patricia Φωτίου
Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μαρία Παπαθανασίου, Ισμήνη Νταφοπούλου
Ρούλα Γιαννοπούλου, Φαίη Μπέη, Ζωή Πυθαρούλη
Βιβή Μπασινά, Φαίη Μπέη
Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Στέλλα Βουλγαράκη
 Ελένη Πρωτόπαππα, Φαίη Μπέη, Καλλιόπη Τζοάννου, Ann Rene Αχιλλεούδη, Τίνα Στεφάνου
Φαίη Μπέη, Ελίνα Βαμβακά
Δέσποινα Καϊσίδου, Anna Mavridis

Ο στόχος του Do Eat: Είναι να σε μάθει να απολαμβάνεις κάθε σου γεύμα, να αισθάνεσαι και να βλέπεις τη διαφορά στο σώμα σου και να δεις ότι χωρίς τα 4 λευκά, η ζωή είναι πραγματικά ανάλαφρη, γευστική, πολύχρωμη & χωρίς στερήσεις!

Αν λοιπόν έχεις τον ίδιο στόχο, εμείς έχουμε πλάνο!
Diet plan  με 3 γεύματα/ημέρα, για να χάνεις σωστά & σταδιακά λίπος κι όχι μυική μάζα.  (1.200-1.400 Kcal/ημέρα)
Healthy plan με 3 γεύματα/ημέρα για να αναβαθμίσεις τον τρόπο ζωής σου διατροφικά. (1400-1800 Kcal/ημέρα)
Gym meal plan με 4 γεύματα/ημέρα για να έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι. ( 1.800-2.100 Kcal/ημέρα)
Pescatarian plan με 3 γεύματα/ημέρα για σένα που έχεις επιλέξει να καταναλώνεις μόνο ψάρια & θαλασσινά. (1400-1800 Kcal/ημέρα)

Kαι όλα αυτά, με πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα.

-2 φορές την εβδομάδα στην πόρτα σου.
-Σε συσκευασίες kraft & προστατευτικής ατμόσφαιρας, για να διατηρούν στο 100% αναλλοίωτη την γεύση & τα θρεπτικά συστατικά τους.
-Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις πλάνο μιας εβδομάδας, δύο εβδομάδων ή ενός μήνα.
-Συνταγές που έχουν απογειωθεί από τους chef μας,  σε συνεργασία την διατροφoλόγο μας.

Ζήσε ΧΩΡΙΣ:
Χωρίς ζάχαρη -> Ακόμα και τα γλυκά μας παραμένουν γλυκά με πλούσιες θρεπτικά εναλλακτικές.
Χωρίς αλάτι -> Τα chef-cooked γεύματά μας με το μοναδικό blend μυρωδικών & ζωμών κάνουν το αλάτι αχρείαστο.
Χωρίς λευκό αλεύρι -> Λατρεύουμε την pasta & τα cakes αλλά σου προσφέρουμε ζυμαρικά οσπρίων & χρησιμοποιούμε αλεύρι βρώμης, αμυγδάλου & καρύδας!
Χωρίς γαλακτοκομικά -> Χρειαζόμαστε μόνο το γιαούρτι & το cottage cheese για τα προβιοτικά τους.

Σαλώμη Σταυρίδου Φλουτάκου, Τίνα Στεφάνου
Αντωνία Καρρά, Μαρίζα Φασιανού
Χριστίνα Βλαχογιάννη, Μαρία Γεωργάκαινα
Νινέττα Πατέρα
Ναταλία Λορεντζιάδη, Άννα Τάσου, Ελεάνα Τρικάρδου
Σοφία Ανδριώτη, Κατερίνα Καμίση
Εύα Μπέλλου
Και τι δεν ψωνίσαμε δύο ολόκληρες ημέρες…
Στο shop-in-shop του Kaftani
Η Αντουανέτα Κουτσουράδη που μας έφτιαξε για άλλη μία φορά το ευφάνταστο και άκρως Ελληνικό σκηνικό για το The Pop Up Project {Under the Greek Sun}
Νταίζη Κοκκάλα, Ναλίτα Καρρέρ
Η Κατερίνα Μαντά με headband και σκουλαρίκια της Katerina Kamisi
Μαρίλυ Φίλιου, Ιωάννα Σακελλαρίου
Κατερίνα Καμίση, Γιώργος Μπελιάς, Αγγελική Γεωργά
Τίνα Στεφάνου, Φαίη Μπέη, Καλλιόπη Τζοάννου

POWERED BY: FAY’S CONTROL fayscontrol.gr

GOLDEN SPONSOR: DO EAT-HEALTHY & TASTY BY DK
SILVER SPONSOR: ATHONITES-MOUNT ATHOS HERBS & PLANTS
BRONZE SPONSOR: BOMBAY SAPPHIRE

Με τη υποστήριξη:

Kayak ice cream
Antoinetta Koutsouradi flowers

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control

Next Pop Up Project Coming Soon…

error: Content is protected !!