ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Juliet Rose στο “Christmas at The Pop Up Project”, στο Ballroom του King George!

To Juliet Rose είναι ένα brand εμπνευσμένο από την αρμονία της φύσης, την ποικιλία των χρωμάτων και τη σαγήνη των λουλουδιών .
Βασισμένο σε ύφος που το διακρίνουν τα έντονα μοτίφ, οι ρομαντικές σιλουέτες, οι κολακευτικές γραμμές και οι διακριτοί όγκοι που αναδεικνύουν το femme στοιχείο.

Ο αέρινος και funky χαρακτήρας των υφασμάτων σε συνδυασμό με την ποιότητα της ραφής προσδίδουν καλαισθησία, κομψότητα, άνεση και αγκαλιάζουν πολλούς και διαφορετικούς σωματότυπους.

Εμπνευσμένοι από τη φύση, τα χρώματα και τις μυρωδιές των λουλουδιών -σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς και υπόστασης γεννήθηκε η Collection Αvant – Garden για το χειμώνα 2023-2024.

“Περπατήσαμε σε ανθόκηπους και κοιλάδες, αγναντέψαμε το απέραντο πράσινο, μυρίσαμε γιασεμί, αποτυπώνοντας την αίσθηση στα ρούχα Juliet Rose με γραμμές classy αλλά και μοντέρνες, αυστηρές με ένα στυλ σύγχρονα ρομαντικό. Δημιουργούμε ρούχα που μας αγκαλιάζουν τις κρύες μέρες του χειμώνα…” μας λέει η δημιουργός του brand.

Εκλεπτυσμένα βολάν ισορροπούν τέλεια με τις ίσιες γραμμές σε μία ολόσωμη φόρμα με κομψό μοτίφ σε τόνους του εκρού και του μπλε που αναδεικνύουν το απόλυτα θηλυκό στοιχείο. Λουλουδένιοι συνδυασμοί και ασπρόμαυρο μοτίφ με βολάν σε ώμους, μανίκια και ντεκολτέ που ισορροπούν με απόλυτη επιτυχία τη θηλυκή πτυχή με την ανάλαφρη διάθεση.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή Juliet Rose θα τη βρείτε στο Christmas at The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ballroom του King George!

error: Content is protected !!