ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το brand Mara Made in Greece στο «Christmas at the Pop Up Project», στο Ballroom του King George!

To brand Mara Made in Greece γεννήθηκε το 2014 από την δημιουργό του Μάρα Μυλωνοπούλου.

Το πάθος της για τη δημιουργία και η μεγάλη εμπειρία της στον χώρο της μόδας ως Στυλίστα, Ενδυματολόγος και πρώην Διευθύντρια Διαφήμισης Μόδας του L’OFFICIEL HELLAS την οδήγησαν σ’ ένα προσωπικό επαγγελματικό άλμα. Την ενασχόληση της με το κόσμημα με την υλοποίηση του εγχειρήματος να ξεκινάει τον Ιούνιο του 2014 στο στούντιο της όπου με αγάπη, φως και θετική ενέργεια αφήνει ελεύθερο το ανήσυχο πνεύμα της και εφαρμόζει τις ιδέες της.

«Οι γυναίκες που τους αρέσουν τα κοσμήματά μου λατρεύουν να τα φορούν ως μια τολμηρή δήλωση της μοναδικότητας τους».

Τα κοσμήματα Mara Made in Greece όλα εμπνευσμένα από την Ελλάδα και την πολιτιστική της κληρονομιά αποτελούν πολυτελείς δημιουργίες που μεταφέρουν την αγάπη της σχεδιάστριας για την χώρα της μέσα από τρεις διαφορετικές συλλογές την «Ελληνική Γη», εμπνευσμένη από την φύση και τα χρώματα του Μεσογειακού τοπίου, τον «Μύθο» εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία, όπου με τα χρώματα του αντικατοπτρίζει την δύναμη και τα πάθη των θεών του Ολύμπου, και το «Αρχιπέλαγος» έναν ύμνο στις θάλασσες, τα νησιά μας και το πολυαγαπημένο Ελληνικό καλοκαίρι.

Η συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2024 που αποτελεί μία capsule collection της «Ελληνικής Γης», είναι κατακλυσμένη από ζεστά χρώματα όπως μπορντώ, πράσινο, λαδί, καφέ και τις υπέροχες αποχρώσεις τους. Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα από δέρμα, ημιπολύτιμους λίθους και μοναδικά βιτρώ μία νέα τεχνική που δίνει ένα contemporary touch στην συλλογή.

Όλα τα κοσμήματα είναι δουλεμένα με μέταλλο συγκεκριμένα από ορείχαλκο με επικάλυψη από 24κ χρυσό και ήρθαν για να δώσουν λάμψη σε πρωινές αλλά και cocktail εμφανίσεις. Άλλωστε τα κοσμήματα της Μάρας είναι ένα αντίδοτο στη μαζικότητα και ένας ύμνος στην προσωπικότητα και στην θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή Mara Made in Greece μπορείτε να τη βρείτε στο «Christmas at the Pop Up Project», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ballroom του King George!

error: Content is protected !!