ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Thoosa Boutique στο «Christmas at The Pop Up Project» στο King George!

Starlight Glam: A Sparkling Xmas Collection by Thoosa Boutique!

Το The Pop Up Project αυτά τα Χριστούγεννα θα φιλοξενήσει με ενθουσιασμό την limited συλλογή κοσμημάτων, “Starlight Glam”. Όλα τα κομμάτια που περιλαμβάνει σχεδιάστηκαν και επιλέχθηκαν για να προσθέσουν την απόλυτη λάμψη και να τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε εορταστική περίσταση.

Η έμπνευση για αυτήν τη συλλογή πηγάζει απευθείας από τον τόπο ‘γέννησης’ της Thoosa Boutique, τα μαγικά Κουφονήσια. Οι λαμπερές αντανακλάσεις των άστρων στη θάλασσα χαρίζουν σε κάθε κομμάτι μια μαγική γοητεία.

Τα Thoosa girls είναι εξίσου λαμπερά, ακαταμάχητα και μυστηριώδη, προορισμένα να ξεχωρίσουν αυτήν τη γιορτινή περίοδο. Χαρακτηριστικά της Starlight Glam συλλογής: -Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο για να αποπνέει λάμψη και μοναδικότητα. -Κατάλληλα τόσο για επίσημες εκδηλώσεις όσο και για την καθημερινότητα. -Επιλογές και από τα exclusive χειροποίητα κοσμήματα. – Διακοσμημένα με στρας, ζιργκόν, ημιπολύτιμες πέτρες και διαχρονικά μαργαριτάρια.

Η συλλογή που περιλαμβάνει κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και μια πλήρη σειρά από unisex κομμάτια, θα είναι διαθέσιμη στο «Christmas at The Pop Up Project» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ballroom του King George!

error: Content is protected !!