ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο Προάστιο που ζω και αγαπώ: Πήγαμε σινεμά και βοηθήσαμε τα αδέσποτα, με την ταινία «Κάρμεν»!

Συνέβη στον Δήμο μας και είναι ένας από τους χίλιους λόγους που αγαπάω τόσο πολύ το προάστιο που ζω.
Το προάστιο που μεγαλώνει το παιδί μου.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ», τη Δευτέρα που μας πέρασε και σε μια δύσκολη βραδιά λόγω των πυρκαγιών στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά η εκδήλωση «Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα»– όπου όλα τα έσοδα της θα διατεθούν για τις επιτακτικές ανάγκες των αδέσποτων ζώων του Προαστίου μας.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης/Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης στηρίζει τη ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. και τη σπουδαία δουλειά των εθελοντριών/ών οι οποίοι μεριμνούν για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου μας.

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού, στηρίζει τη ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. και τη σπουδαία δουλειά των εθελοντριών/ών οι οποίοι μεριμνούν για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου μας.

Σταρ της βραδιάς ήταν ο Ντάνυ!


Σταρ της βραδιάς ήταν ο Ντάνυ! Ο σκύλος που κάποιοι παράτησαν στη Φιλοθέη και είχε την τύχη να μην είναι στην πανσιόν στην Κερατέα που χρειάστηκε να εκκενωθεί λόγω της απειλής των πυρκαγιών, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα τυχερός ώστε να βρει σπίτι.

Ο Ντάνυ!

Ας βοηθήσουμε ώστε ο Ντάνυ αλλά και όλα τα υπόλοιπα αδέσποτα να βρουν μια οικογένεια και να μη χρειάζεται να ζουν στα καταφύγια.

Ευχαριστούμε την Σπέντζος Φιλμ για την παραχώρηση του Cine Φιλοθέη και για την προβολή της ταινίας «Κάρμεν». Δεν σταματάμε ποτέ να βοηθάμε και να ενημερωνόμαστε όλοι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αδέσποτα ζώα συντροφιάς, στειρώνοντας τα ζώα της γειτονιάς μας και ανοίγοντας τα σπίτια μας για φιλοξενίες και υιοθεσίες.

error: Content is protected !!