ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ζητώντας την εμπιστοσύνη των Δημοτών Φιλοθέης-Ψυχικού!

Το ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου, ημερομηνία των γενεθλίων μου, ελπίζω να αποδειχθεί το καλύτερο “γούρι” για την απόφαση μου!


Υπάρχει ένας βαθμός αμηχανίας παραπάνω, όταν ζητάς Αυγουστιάτικα από τους αναγνώστες του Fay’s Control, από όσους σε ακολουθούν στα social media σου, και φυσικά από τους δημότες της Φιλοθέης-Ψυχικού, να βγουν για λίγο από την ραστώνη των διακοπών, για να δώσουν την προσοχή τους στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, και ακόμη περισσότερο στην πρόθεση σου να κατέβεις υποψήφια με τον συνδυασμό “Προάστιο Πρότυπο” στο πλευρό του Δημάρχου μας, Δημήτρη Γαλάνη.
Η αμηχανία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη μιας και είθισται οι υποψήφιοι να τάζουν και να υπόσχονται. Και καλά κάνουν -ίσως-, γιατί αν δεν τάξουν και αν δεν υποσχεθούν, γιατί να κεντρίσουν την προσοχή σου; Γιατί να τους ψηφίσεις;
Και εδώ η αμηχανία κορυφώνεται, μιας και αυτή η πρακτική δεν μου ταιριάζει και είναι εκτός του χαρακτήρα μου.
Αυτό που μπορώ όμως να βεβαιώσω με παρρησία είναι ότι πιστεύω ακράδαντα πως το Προάστιο μας θα παραμείνει Πρότυπο και θα ωφεληθεί από την αδιατάρακτη συνέχεια της σημερινής διοίκησης, υπό την αποτελεσματική ηγεσία του Δημήτρη Γαλάνη, και με την πραγματική και αποδεδειγμένη εμπειρία της ομάδας του.

Μέσα από αυτό το post λοιπόν, βρίσκω την ευκαιρία να θέσω και επισήμως την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου προκειμένου να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια στήριξης, και – γιατί όχι – περαιτέρω βελτίωσης της μοναδικής φυσιογνωμίας του Δήμου μας.
Μπορεί να μην έχω πολιτικό dna και να μην είμαι συνηθισμένη στο να τάζω και να υπόσχομαι, είμαι όμως doer. Ξέρω να δουλεύω, ξέρω να ανεβάζω τον πήχη ψηλά, και να αναλαμβάνω ευθύνες. Ξέρω να φέρω σε πέρας ένα project και να το υπηρετήσω έως ότου να είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.
Για ποιο αποτέλεσμα θέλω λοιπόν να δουλέψω και να προσφέρω;
Πολύ απλά για αυτό που λέμε «ποιότητα ζωής». Δηλαδή για αυτό που ονειρεύτηκα και πριν από 25 χρόνια, όταν αποφάσισα πως θέλω πλέον να ζω στην Φιλοθέη. Αυτό που ονειρεύτηκα για το προάστιο που γέννησα και μεγαλώνω την 16χρονη πλέον κόρη μου. Και αυτό είναι που μπορώ να “τάξω” και να “υποσχεθώ”: να εργαστώ για περισσότερη ποιότητα ζωής και αισθητική στην καθημερινότητα μας.
Θέλω να εξασφαλίσω ότι θα συνεχίσουν να αναβαθμίζονται όλες οι γειτονιές του Δήμου μας, με ακόμα περισσότερο πράσινο, με ακόμα καλύτερο φωτισμό. Θέλω να εξασφαλίσω για το προάστιο μου και τα πάρκα του όλα όσα φροντίζω για το ίδιο μου το σπίτι και τον κήπο του.
Θέλω να εξασφαλίσω πως πως η κόρη μου, που τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει την Β’ τάξη του Λυκείου, θα μπορεί να πηγαίνει και να επιστρέφει με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια μόνη της στο σχολείο της, από τη Φιλοθέη στο Ψυχικό, και το βράδυ να πηγαίνει και να επιστρέφει από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Ολόκληρου του Δήμου μας.
Θέλω να εξασφαλίσω όλα αυτά τα καθημερινά, που μέρα με την μέρα, ανεπαίσθητα ακόμη και ασυνείδητα, αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας. Και που γεμίζουν τα παιδιά μας με αναμνήσεις μιας όμορφης, καθαρής και ασφαλούς παιδικής και εφηβικής ηλικίας.
Που θα τα κάνουν ενήλικες με την έμφυτη ανάγκη να διασφαλίσουν τα ίδια και για τα δικά τους παιδιά.
Όπως, ας πούμε έμαθα, από πάρα πολύ μικρή, στην κόρη μου την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης, έτσι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές σε αυτήν, σε όλη την Ελλάδα.
Θέλω με το ίδιο καμάρι που υποδέχομαι τους καλεσμένους μου στο σπίτι μου, έτσι να τους υποδέχομαι και στον Δήμο μας.

Δεν είμαι μία τυπική “υποψήφια” που βεβαιώνει πως διαθέτει “άπλετο χρόνο”. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, αλλά έχω μάθει να “γεννάω” χρόνο, να τον διαχειρίζομαι σωστά και να τον σέβομαι απόλυτα. Έχω μάθει να “προλαβαίνω”.

Δεν θα κάνω εντυπωσιακές προεκλογικές εκστρατείες, δεν θα μοιράσω φυλλάδια σε σπίτια και παρμπρίζ. Όσα λίγα σκοπεύω να τυπώσω είναι αυτά που θα πάρει οικειοθελώς ο κάθε δημότης μαζί του και όσα θα περισσέψουν μετά τις εκλογές θα πάνε στην ανακύκλωση.

Για όποιον δεν με γνωρίζει, είμαι η Φαίη Μπέη, Δημοσιογράφος μια ζωή. Είμαι παντρεμένη με τον Δικηγόρο Νικόλα Κατσαρό, και έχουμε μία κόρη, την Ελμίνα. Δεν τάζω μεγαλεπήβολα και σπουδαία. Υπάρχουν στην ομάδα μας ειδικοί Μηχανικοί, Νομικοί και Οικονομολόγοι για αυτά.
Υπόσχομαι όμως πως αν με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα ασχοληθώ και θα φέρω εις πέρας όλα τα μικρά και τα καθημερινά, που εξασφαλίζουν την ποιότητα της ζωής που αξίζουν οι οικογένειες αυτού του προαστίου. Και υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά και μεθοδικά, όπως έχω μάθει να κάνω σε όλη την ζωή μου. Και θα συνεργαστώ με όρεξη σε κάθε τι που θα μου ζητηθεί από τον Δήμαρχο μας και την ομάδα του.

Όποιος θέλει να με ψάξει στο Ψηφοδέλτιο και να με τιμήσει με την εμπιστοσύνη του, θα με βρει ως ΜΠΕΗ ΦΑΝΥ (ΦΑΙΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ελπίζω να με τιμήσετε και με την ψήφο σας.

Φωτογραφίες: Nikolas Kominis

error: Content is protected !!