ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

All you need is the best Caterer!

“Αγαπητή Φαίη, μας προτείνεις όλα τα καλύτερα και ευχαριστούμε πολύ! Σήμερα είδα και την εταιρία ενοικίασης εξοπλισμού! Παράκληση και αν μπορείς πρότεινε μας εταιρία για φαγητό στο σπίτι.. για τα τραπέζια μας.. ή ίσως και άτομα μεμονωμένα για την μαγειρική μας …δεν προλαβαίνουμε!! Ευχαριστώ πολύ…” μου έστειλε χθες μήνυμα η αγαπημένη αναγνώστρια του Fay’s Control, Ζωή, και σήμερα κιόλας βρίσκω την καλύτερη ευκαιρία για να της προτείνω το Δειπνοσοφιστήριο!

Εγώ μαγειρεύω, κάποιοι μάλιστα λένε πως μαγειρεύω και καλά, όμως αν δεν είστε απόλυτα σίγουρες για την επιτυχία του Virginia Ham σας ή της γεμιστής Γαλοπούλας σας ή απλά, δεν έχετε τον χρόνο ή την διάθεση, απευθυνθείτε στο έμπειρο team του Δειπνοσοφιστήριον, και θα σας βγάλει απροπρόσωπη στους καλεσμένους σας!

Η αλήθεια φυσικά είναι πως έχουμε αρκετές εταιρίες catering -άλλες μεγάλες και άλλες μικρότερες- που κάνουν θαυμάσια δουλειά, και όχι μόνο μας δίνουν λύσεις, αλλά μας λύνουν στην κυριολεξία τα χέρια, όμως η τύχη τα έφερε έτσι να συνεργαστώ -αρκετές πλέον φορές- με το Δειπνοσοφιστήριο, τόσο στα The Pop Up Projects στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, όσο και σε κάποια Press Events στο museum-restaurant, και έζησα από πρώτο χέρι την τελειομανία του Τάκη Χριστοφιλέα και του έμπειρου dream team του. Και επειδή και εγώ είμαι τελειομανής όσον αφορά την διοργάνωση είτε ενός event με 3.500 κόσμου, όπως ένα Pop Up Project μας, είτε για ένα δείπνο για οκτώ ή για δεκατέσσερα άτομα στο σπίτι μου, όπως αυτό με πρωταγωνίστρια την Τρούφα που έκανα, με chef τον Jean-Louis Capsalas -μαζί με τον chef που συνεργάζεται με το Δειπνοσοφιστήριο είχαμε βγάλει από κοινού ένα μενού για τις καλεσμένες μου που περιελάμβανε βελουτέ σελινόριζας με καπνιστό σολομό & λάδι τρούφας με μυρώνια. Ριζότο με μαύρη φρέσκια τρούφα, παρμεζάνα & chives. Φιλέτο μοσχάρι σχάρας σε γαλέτα πολέντας με λαχανικά, ζωμό μαυροδάφνης με τρούφα & μπουκέτο σαλάτας με παντζάρι. Για γλυκό, Μπάρα με βάση sable κακάο, μακαρόνια κάστανο & σάλτσα βανίλιας με αχλάδι, με παγωτό αρωματισμένο με μαύρη τρούφα.-, ναι, την συγκεκριμένη εταιρία catering την προτείνω ανεπιφύλακτα. Την συγκεκριμένη εταιρία συνέστησα και πέρυσι στον αδελφό μου για το Réveillon που διοργάνωσε σπίτι του, και το menu ήταν από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ -και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει τα καλύτερα-, στο Gala Dinner της ίδιας εταιρίας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχου, για τα 20 χρόνια πετυχημένης παρουσίας του στον κλάδο της τροφοδοσίας και του επισιτισμού, των δεξιώσεων και των εκδηλώσεων, της εστίασης και του φαγητού, και υποκλίθηκε σύσσωμη η κοινωνική σκηνή της Αθήνας, που εμπιστεύεται τα τραπέζια της, στην ομάδα του Δειπνοσοφιστήριον.
Η ίδια ομάδα όμως, -με Executive Chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο υπογράφει και τα δύο Réveillon, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, του εστιατορίου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, οπότε εάν δεν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία να υποδεχθείτε κόσμο σπίτι, ή δεν έχετε κάνει ακόμη την κράτηση σας σε κάποιο εστιατόριο για τις δύο ξεχωριστές αυτές βραδιές, το περιβάλλον και η αισθητική του museum-restaurant, στην καρδιά της Κηφισιάς, και στον κήπο του Μουσείου, είναι η απόλυτη επιλογή για τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Με Executive Chef τον
ΔημήτρηΣκαρμούτσο και Pastry Chef την
Charlotte Χατζηδημητρίου, τα Réveillon σας θα σας μείνουν αξέχαστα…

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΜΕΝΟΥ

24/12/2017

1 ΠΙΑΤΟ

Σούπα από κάστανα κρέμα, αμύγδαλα και τραγανό iberico hamon

2 ΠΙΑΤΟ

Χτένια με νερό τομάτας, μοσχολέμονο, κόκκινο κάρυ, μέντα, πουρέ από μωβ κουνουπίδι, τραγανό τσορίθο και αφρό απο νεροκάρδαμο

3 ΠΙΑΤΟ (επιλογή)

Βιολογική γαλοπούλα με γέμιση, βουτυράτο πουρέ πατάτας, καραμελώμενα λαχανικά, gravy και chutney cranberry
ή

Μοσχαρίσιο prime rib 45 ημερών ωρίμανσης με καραμελώμενα εσαλότ, φοινόκιο, ρίζες λαχανικών, παλαιωμένο port, σινάπι, εστραγκόν και αφρό λευκής γλυκοπατάτας

DESSERT

Crème βανίλιας με compote βύσσινο και Amerana, mousse bitter πάνω σε τραγανή βάση πραλίνας

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΜΕΝΟΥ

31/12/2017

1 ΠΙΑΤΟ

Σεβίτσε ελληνικής γαρίδας με yuzu kosho αφρό λεβάντας και πουρέ από άγριο μαϊντανό

2 ΠΙΑΤΟ

Αστακός και τρούφες με σούπα από άγρια μανιτάρια φύτρες αρακά και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ

ΣΟΡΜΠΕ

Κουμ κουατ με καραμελώμενο τζίντζερ

3 ΠΙΑΤΟ

Μοσχαρίσιο φιλέτο black angus με parsnip πουρέ, σάλτσα από άγρια μύρτιλα και αστεροειδή γλυκάνισο πίκλες από μανταρίνι και σιγοψημένα λαχανικά με αρμπαρόριζα

DESSERT

Χρυσή σφαίρα με creme φυστίκι Αιγίνης, αφράτη mouse bitter, σάλτσα βατόμουρο και chocolate brownies cube

 

Τηλέφωνο κρατήσεων 210-8011170

Executive Chef
Δημήτρης Σκαρμούτσος

Pastry Chef
Charlotte Χατζηδημητρίου

 

Ελπίζω να σε κάλυψα Ζωή, εύχομαι η γεύση των Réveillon να συνοδέψει όλη την χρονιά…

Χρόνια πολλά,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!