Το Δειπνοσοφιστήριον Catering γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής, με ένα υπέροχο Gala Dinner στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τα 20 χρόνια πετυχημένης παρουσίας του στον κλάδο της τροφοδοσίας και του επισιτισμού, των δεξιώσεων και των εκδηλώσεων, της εστίασης και του φαγητού. Λαμπεροί εκπρόσωποι από όλο το φάσμα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής παρευρέθηκαν σε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και ανώτερης αισθητικής, όπου τα πιο εκλεκτά εδέσματα, υπό την επιμέλεια του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Πρέσβεις, διευθυντές μουσείων, πρόεδροι ιδρυμάτων, επικεφαλής κορυφαίων επιχειρήσεων, άνθρωποι από όλους τους τομείς απήλαυσαν εμβληματικά πιάτα συνοδεία των πιο εκλεκτών αποσταγμάτων και κοκτέιλ. Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση, ήταν η ανακοίνωση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας «Περίσσευμα Καρδιάς» με το οποίο το Δειπνοσοφιστήριον εντείνει τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης αναλαμβάνοντας τη σίτιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Photo Credits: Studio Panoulis