ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ζουμερά εσπεριδοειδή και απαλά λουλούδια στη νέα limited edition συλλογή της Jo Malone!

Η νέα συλλογή της Jo Malone London «ζωντανεύει» μέσα σε ένα μυστικό κήπο κι εξερευνά την αντίθεση μεταξύ ζουμερών εσπεριδοειδών και απαλών λουλουδιών, που πλέουν «ήρεμα» στην επιφάνεια του νερού. Το αναζωογονητικό Yuja, που ωριμάζει σε αφθονία στα καταπράσινα δέντρα και αναδύει το μεθυστικό του άρωμα. Το αυθεντικό νούφαρο, που αιχμαλωτίζει την ομορφιά σαν αληθινό κόσμημα στη λιμνούλα του κήπου. Γεννήθηκε την Άνοιξη… Αποκαλύφθηκε μέσα από τις περιπέτειες μας.

Αυτά τα νέα Colognes πλαισιώνουν δύο πολυαγαπημένα αρώματα της σειράς Blossoms, που επιστρέφουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το Osmanthus Blossom εκφράζει τον διττό χαρακτήρα του μικροσκοπικού αυτού λευκού λουλουδιού, με τη γλυκύτητα του βερίκοκου πλάι σε έντονες, ζεστές νότες. Το Silk Blossom εμπερικλείει το άρωμα αυτού του σαγηνευτικού άνθους, ένα άρωμα στο οποίο πουλιά και πεταλούδες δεν μπορούν να αντισταθούν. Το Orange Blossom, το σήμα-κατατεθέν floral άρωμα του οίκου, ολοκληρώνει τη σειρά με ένα Home Candle κι ένα Diffuser σε ειδική έκδοση.

Τα αρώματα της συλλογής δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους και να δημιουργούν το προσωπικό άρωμα αυτού που τα φορά. Η Jo Malone London προτείνει τους εξής συνδυασμούς: Waterlily με English Pear & Freesia για μια ολάνθιστη, λαχταριστή μυρωδιά. Yuja με Wood Sage & Sea Salt για ένα ζωηρό φρέσκο άρωμα. Osmanthus Blossom με Peony & Blush Suede για μια παιχνιδιάρικη και χυμώδη μυρωδιά. Ή Silk Blossom με Wild Bluebell για ένα αναζωογονητικό floral άρωμα.

Εγώ πάλι, θέλω να δοκιμάσω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς!

error: Content is protected !!