ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ζήστε την εμπειρία του Royal Ascot!

To Quintessentially Hellas παρουσιάζει για πρώτη φορά το πιο glamorous event του παγκόσμιου κοινωνικού ημερολογίου, δίνοντας πρόσβαση σε ένα κλειστό γυναικείο lounge στο Royal Ascot, μεθαύριο Πέμπτη 19 Ιουνίου. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους αγώνες και να ζήσετε μια μοναδική Βρετανική εμπειρία που κρατά πάνω από 300 χρόνια. Φυσικά, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλά ακόμα happenings σχετικά με την μόδα και την ραπτική, την υψηλή κουζίνα της βραβευμένης με αστέρι Michelin, Chef Angela Harnett και ειδικές τελετές όπως ένα κλασσικό “Mad Hatters” Afternoon Tea.

Κάντο όπως οι πριγκίπισσες....

Κάντε το όπως οι πριγκίπισσες….

Με αφορμή τον εορτασμό των 7 χρόνων παρουσίας του Quintessentially σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργανώνει μια αξέχαστη εμπειρία για τα μέλη και όσους επιθυμούν να γίνουν μέρος μιας «κοινωνίας» μελών που προσφέρει υπηρεσίες concierge και lifestyle management σε πάνω από 60 πόλεις στον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο.

...Ή όπως τα "It" Girls...

…Ή όπως τα “It” Girls…

Αποκτήστε πρόσβαση στη αξέχαστη εμπειρία του Royal Ascot και πολλών άλλων αποκλειστικών εκδηλώσεων παγκοσμίως, έχοντας δίπλα σας έναν προσωπικό σύμβουλο για κάθε ταξίδι ή εμπειρία που έχετε ονειρευτεί.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την κυρία Μίκα Μακρυμίχαλου, Υπεύθυνη του Quintessentially σε Ελλάδα και Κύπρο,  στο 210-6801800

error: Content is protected !!