ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Zeus+Δione & Τwo Is Company: Μία συνεργασία υψηλής αισθητικής, εμπνευσμένη από προϊστορικά μοτίβα!

H Ζeus+Δione και η Τwo Is Company ενώνουν τις δυνάμεις τους προτείνοντας μια νέα, ιδιαίτερη συλλογή χρηστικών αντικειμένων. Η συνεργασία μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού και οι δύο εταιρείες έχουν ως κοινή πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες τους την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

8

Η συλλογή αντικειμένων, “Althaea” υπογράφεται από τις ταλαντούχες, industrial designer Νταϊάννα Καρβούνη και αρχιτέκτονα Βίβιαν Φίλιππα οι οποίες εμπνεύστηκαν από προϊστορικά μοτίβα, ανέσυραν σύμβολα και λεπτομέρειες από αρχαϊκά και γεωμετρικά αγγεία, τα αποδέσμευσαν από το φορτισμένο τους περίγυρο και τα επεξεργάστηκαν ώστε να αναλάβουν νέα χρήση στο οικιακό τοπίο.

123
Κηροπήγια, σουβέρ και δίσκοι, σελιδοδείκτες και βιβλιοστάτες, κοσμηματοθήκες και καθρέφτες δίνουν τον τόνο μιας μοντέρνας, νέας ελληνικότητας που υπογραμμίζεται από τα υλικά κατασκευής τους, τον ορείχαλκο και το μάρμαρο, για τα οποία επιστρατεύθηκαν οι πιο έμπειροι Έλληνες τεχνίτες.

5
Τόσο τα υλικά κατασκευής όσο και το ύφος των αντικειμένων της Two Is Company εναρμονίζονται πλήρως με την αισθητική της Zeus+Δione.

467

Αντικείμενα σχεδιασμένα για να βρουν μια ιδιαίτερη θέση στο χώρο αναβιώνοντας στιγμές από την ιστορία της πολιτιστικά πλούσιας χώρας μας.

error: Content is protected !!