ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το υπέροχο παζλ των συνδαιτυμόνων στου Χρήστου Ορλώφ!

Άλλη μία υπέροχη βραδιά, την βραδιά της Πέμπτης που μας πέρασε, στον ακριανό καναπέ στου “Ορλώφ”, στο πιο αγαπημένο τραπέζι του πιο αγαπημένου μου εστιατορίου, στον κόσμο όλο. Με την Ελίνα Βαμβακά και με την Χρυσάνθη Κιτσινέλη να μοιραζόμαστε ένα ολόφρεσκο ταρτάρ, να πίνουμε ροζέ κρασί, να κάνουμε όνειρα και σχέδια για τον χειμώνα. Δεν μας έμεινε πια στάλα καλοκαίρι.
Και άλλη μία, την αμέσως επόμενη, το βράδυ της Παρασκευής, ένα βράδυ πριν την Αρμάτα. Στο ίδιο τραπέζι, με άλλη αγαπημένη παρέα αυτή την φορά, με τις κολλητές μου που ήρθαν από την Αθήνα με τους άντρες τους, να ρίξουμε μαζί την αυλαία του καλοκαιριού μας. Μαζί την ανοίξαμε άλλωστε, σε τούτο εδώ πάλι το τραπέζι. Χαρά, γιορτή. Στα διπλανά τραπέζια η αριστοκρατία της Ευρώπης, Greek tycoons & blue-blooded ήρθαν να τιμήσουν την μεγάλη γιορτή, στο απέναντι τραπέζι βλέπω την Ελένη Μενεγάκη συντροφιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα κορίτσια τους.
Ο Χρήστος Ορλώφ σαν άψογος οικοδεσπότης συντονίζει την υπέροχη αυτή συγχορδία που ντύνει το κλείσιμο της σεζόν στο νησί, κερνάει ευχές και ρακόμελο, δίνει αγκαλιές, χαρίζει χαρά. Όλοι οι συνδαιτυμόνες μία παρέα, αποχαιρετάμε το πιο όμορφο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι…

ΥΓ. Κι όμως, έχω να σας πω και άλλα πολλά από τις τελευταίες ημέρες στο νησί, stay tuned…xxx

error: Content is protected !!