ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Your city escape!

Σας τα έχω πει και πρόσφατα, και μόλις τώρα που η αγαπημένη μου Χριστίνα Παπαθανασίου, Director of Public Relations των δύο πιο εμβληματικών ξενοδοχείων του Συντάγματος, μου στέλνει την πρωινή της καλημέρα -μέσα από τα συχνά μας mail-, δράττομαι της ευκαιρίας να το υπενθυμίσω σε όσους βρίσκονται ακόμα στην πόλη, σε όσους δεν έχουν φύγει ακόμα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και σε όσους μόλις επέστρεψαν: στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, το GB Roof Garden Restaurant and Bar είναι μία επιλογή που πάντα εντυπωσιάζει! Ο γενναιόδωρος χώρος που απλώνεται μπροστά στα μάτια μας αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και γεννά επιθυμίες, με την πρώτη ματιά. Μπείτε εδώ να δείτε την πρόσφατη επίσκεψη μου στο GB Roof Garden Restaurant and Bar πριν φύγω για τις δικές μου διακοπές.


Στο καλοκαιρινό και μόλις πρόσφατα ανακαινισμένο open-air μπαρ, Bar8, η μαγευτική θέα προς τον επιβλητικό λόφο του Λυκαβηττού και η Αθήνα από ψηλά κλέβουν την παράσταση, ενώ η χαλαρωτική ατμόσφαιρα το μετατρέπει στο απόλυτο place-to-be! Πηγαίντε να απολαύσετε πρωτότυπα cocktails που θα σας ταξιδέψουν σε τροπικά μέρη, όπως το περίφημο «Zombie» cocktail που παντρεύει με μοναδικό τρόπο τρία διαφορετικά είδη ρούμι, αλλά και old time classic cocktails όπως μια παγωμένη Margarita ή ένα Negroni από την έμπειρη ομάδα των bartenders του ξενοδοχείου. Όσο για τους λάτρεις των Martini, στο bar menu θα βρείτε μια ποικιλία από 8 διαφορετικές συνταγές που θα σας καταπλήξουν!


Φέτος για πρώτη φορά στο χώρο του Bar 8 λειτουργεί ένα live food station όπου ο Σεφ ετοιμάζει υπέροχα συνοδευτικά Bar Bites μπροστά στα μάτια σας! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε από τον κατάλογο το μοσχάρι Ιαπωνίας ‘Wagyu Hida’ στα κάρβουνα, το κοτόπουλο Yakitori, τα ψητά μανιτάρια King Oyster και τα στρείδια στη σχάρα με τυρί γκοργκοντζόλα και Ιταλική πανσέτα.
Αν είστε ακόμη στην πόλη ή αν μόλις επιστρέψατε σε αυτήν, αυτή είναι η καλύτερη απόδραση που έχω να σας προτείνω!

error: Content is protected !!