ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Bar Voyage: My goal is to run out of pages in my passport!

Ok, υποκλίνομαι!
Υποκλίνομαι στην εφευρετικότητα, στην ευρηματικότητα, στην έμπνευση, στην δημιουργία. Υποκλίνομαι σε κάθε τι που ξεφεύγει από τα ίδια και τα ίδια, σε οτιδήποτε είναι ικανό να μου χαρίσει έστω κι ένα μικρό χαμόγελο έκπληξης στα χείλη.
Προς τι όλος αυτός ο ενθουσιασμένος πρόλογος; Για το πρωτότυπο και οπωσδήποτε αξέχαστο ταξίδι που διοργάνωσε το αγαπημένο μου ξενοδοχείο “Μ. Βρετανία”, το οποίο με την εύστοχη ονομασία “Bar Voyage”, μας προσκαλεί να παραλάβουμε το διαβατήριο μας από το Alexander’s Bar, να κάνουμε μία δεύτερη στάση στο Alexander’s Cigar Lounge, και με τελικό προορισμό το Bar 8 του Roof Garden, να απολαύσουμε τρία σπάνια ποτά, σε τρεις μοναδικούς προορισμούς που θα μας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες γεύσεων και αρωμάτων.

 

“Θέλω να είσαι η πρώτη που θα ζήσεις την εμπειρία” με προσκαλεί η Director of Public Relations του εμβληματικού ξενοδοχείου -και αγαπημένη μου φίλη-  Χριστίνα Παπαθανασίου, και το επόμενο βράδυ κιόλας, Παρασκευή right after office, δίνουμε το ραντεβού μας με τον Νικόλα έξω από την επιβλητική είσοδο του Alexander’s Bar, για να ζήσουμε μαζί και αυτό το “μεθυστικό” ταξίδι, που σχεδίασε για εμάς το έμπειρο dream team της “Μ. Βρετανίας”.

Follow me…

To ξενοδοχείο “Μ. Βρετανία” μας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι και μας εύχεται Bar Voyage! Alexander’s Bar, Alexander’s Cigar Lounge, Bar 8, τρία μπαρ, τρεις μοναδικοί προορισμοί. Aperitivo, Ρούμι, Gin. Τρεις μοναδικές εμπειρίες γεύσεων και αρωμάτων. Με την πιο αυθεντική καλοκαιρινή διάθεση και με διαβατήριο ένα μενού επιμελημένο από την έμπειρη ομάδα των bartenders, η “Μ. Βρετανία” μας προσκαλεί καθημερινά έως τις 31 Οκτωβρίου, να εξερευνήσουμε τρεις προορισμούς εμπνευσμένους από σπάνια premium ποτά και cocktails.

Cheers!

Aperitivo at Alexander’s Bar!
Tea Arrival. Belsazar Red Vermouth
Bulleit Rye Whiskey Aperol
Suze Gential Liquer Darjeeling Tea Angostura Aromatic Bitters!

Find your way to the world famous Alexander’s Bar & enjoy the most refreshing aperitivo in a cosmopolitan atmosphere while admiring the historic 18th-century tapestry of Alexander the Great!

Να κλείνεις την εβδομάδα σου κάπως έτσι. Και αυτός, να είναι μόλις ο πρώτος προορισμός της βραδιάς…. Να έρθεις!

Το concept είναι ευρηματικό αλλά απλό. Θα περάσεις από όλα τα μπαρ του αριστοκρατικού αυτού ξενοδοχείου, και σε κάθε ένα από αυτά, με κάθε ποτό θα που θα απολαύσεις, θα μπαίνει άλλη μία σφραγίδα στο διαβατήριο σου. Μην φοβάσαι πως θα σε πειράξει το αλκοόλ, μιλάμε πάντα για τα καλύτερα αποστάγματα, για τα πιο fine cocktails, τα οποία επιπροσθέτως συνοδεύονται από απολαυστικά bites!

Απολαυστικά blinis και φρέσκος σολωμός συνοδεύουν το απεριτίφ μας στο συγκλονιστικό περιβάλλον του Alexander’s Bar!

Στάση δεύτερη στο Alexander’s Cigar Lounge!

Travel back to the golden era of the great explorers & voyagers while tasting a unique rim in the colonial ambiance of Alexander’s Cigar Lounge…

To εξαιρετικό Ron Zacapa 23 Years Old centenario extra aged in oak bottle, συνοδεύεται από macarons με πατζάρι και blue cheese!

Εμπειρία αρωμάτων και γεύσεων στο colonial περιβάλλον του Alexander’s Cigar Lounge!

Ήρθε η ώρα να κατευθυνθούμε προς τον τρίτο προορισμό μας, προς το roof garden της “Μ.Βρετανίας” και στο Bar 8!

Λοιπόν, σε αυτό το συναρπαστικό bar στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, συμβαίνει το εξής παράδοξο: ενώ βρίσκεται στην καρδιά του Συντάγματος και η breath taken θέα του περιλαμβάνει από την Ακρόπολη και το Ελληνικό Κοινοβούλιο έως τον λόφο του Λυκαβηττού και το Καλλιμάρμαρο, εσύ έχεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι στις Μαλδίβες! Δεν το λεω τυχαία, έχω βρεθεί δύο φορές στις Μαλδίβες και τόσο τα εξωτικά vibes όσο και οι κομψοί επισκέπτες στα διπλανά stools αλλά και οι μουσικές και τα φυτά και τα συγκεκριμένα cocktails, παραπέμπουν οπωσδήποτε στις Μαλδίβες. Και όχι, δεν είμαι μεθυσμένη… LOL!

To seal the perfect journey, we introduce you to the picturesque Bar8, there, where you’ll be captivated views while indulging in a fine glass of gin & a synset to be remembered for a lifetime!

Αν θέλεις να ζήσεις μία πραγματικά ξεχωριστή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας, έλα εδώ. Το συντομότερο.

Editor’s extra tip: Μόλις ολοκληρώσεις το εμπνευσμένο αυτό ταξίδι, μην αναχωρίσεις από το ξενοδοχείο πριν δοκιμάσεις την εξαιρετική Gazpacho soup στο εστιατόριο του Roof Garden…

… Και οπωσδήποτε, το ολόφρεσκο ψάρι ημέρας! Μην ξεχνάς, θα τα έχεις πιει τα ποτάκια σου, και χρειάζεσαι εξαιρετικό φαγητό, με λεπτές γεύσεις και χωρίς περιττές θερμίδες!

Of all the books in the world, the best stories are found between the pages of a passport. Thank you for the ride Hotel Grand Bretagne! xxx

error: Content is protected !!