ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

You are the best thing I never planned!

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει άλλα και να δημιουργεί συναισθήματα… Επίσης η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι. Στις 14 Φεβρουαρίου το NEW Hotel μας καλεί να γιορτάσουμε τον έρωτα και τις “διαδρομές” του με ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Μπάμπης Κουντούρης.

“Love is the greatest refreshment in life.” Pablo Picasso

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις “απαιτούν” λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς. Γι’ αυτό στο Art Lounge, σε ένα χώρο όπου συνυπάρχουν η γαστρονομία και η τέχνη, σας καλούμε να δοκιμάσετε απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

Κάντε αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη. Καλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα ρομαντικό δείπνο στο Art Lounge όπου τον τόνο δίνουν η σύγχρονη τέχνη και το design, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα εκπληκτική θέα στο κέντρο της Αθήνας.

PS. Μπες εδώ να θυμηθείς την εμπειρία του Sunday’s brunch, όπως την έζησα στο NEW Hotel και μπες εδώ αν θέλεις να κάνεις εύκολα και γρήγορα την κράτηση σου!

error: Content is protected !!