ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Wyndham Poseidon Resort: Αγαπημένη απόδραση σε μικρή απόσταση από την Αθήνα!

Αυτό, το τόσο διαφορετικό καλοκαίρι, που όλοι μας το έχουμε ανάγκη περισσότερο από οποιοδήποτε προηγούμενο, είναι εδώ, και μας προτείνει να αφεθούμε με λαχτάρα αλλά και σύνεση στην ζεστή αγκαλιά του. Με μικρές διήμερες αποδράσεις αρχικά, longer Σαββατοκύριακα πλέον στην καρδιά του Ιουλίου, έως τη πολυπόθητη ραστώνη του Αυγούστου, ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε -ή ξαναθυμόμαστε- κοντινούς προορισμούς, προσβάσιμους με το αυτοκίνητο μας, οι οποίοι δεν στερούν σε τίποτα από άλλους πιο μακρινούς, οι οποίοι αυτό το καλοκαίρι μόνο ελκυστικοί δεν μοιάζουν.
Έως ότου φύγω και εγώ για το νησί που περνάω τους ομορφότερους Αυγούστους της ζωής μου, κάνω μικρές αποδράσεις, -και κάποιες μεγαλύτερες– δειλά δειλά, πάντα με γνώμονα τις νέες συνθήκες της μετά-lockdown ζωής μας.
Έτσι, μόλις ολοκληρώσει η Ελμίνα τις προπονήσεις του σκι, πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα, θα σταματήσουμε για ένα απολαυστικό διήμερο στο αγαπημένο μας Wyndham Poseidon Resort, το οποίο επαναλειτουργεί από τις 17 Ιουλίου.


Έχουμε πάει αρκετές φορές στο παρελθόν, συνήθως αποτελεί μία αγαπημένη διήμερη στάση μας όταν πάμε και όταν επιστρέφουμε την κόρη μας από την σχολή του σκι, οπότε και αυτή την φορά, ένα διήμερο break μεσοβδόμαδα της καρδιάς Ιουλίου, αποτελεί την καλύτερη απόδραση για εμάς, η οποία -είμαι βέβαιη- θα επαναληφθεί και κάποια από τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου, που το Wyndham Poseidon Resort μοιάζει με την καλύτερη ιδέα, τόσο, μα τόσο κοντά μας.

Follow me…

Σας τα έχω πει και στο παρελθόν, το Wyndham Poseidon Resort βρίσκεται στο Λουτράκι, λιγότερο από μια ώρα απόσταση από την Αθήνα. Χτισμένο σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, πλάι στην θάλασσα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα.
Φέτος το καλοκαίρι, το Wyndham Poseidon Resort έχει ως προτεραιότητα του την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού του, τηρώντας όλα τα επίσημα πρωτόκολλα και υγειονομικά μέτρα.


Οι επιλογές διαμονής πολλές, ανάμεσα σε Junior Suites with private pools, suites με υπέροχη θέα στο μπλε του Κορινθιακού Κόλπου ή άνετα δωμάτια στο κεντρικό κτίριο με ιδιωτικά jacuzzi. Όλα τα δωμάτια απευθύνονται σε Έλληνες πελάτες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση, σε ένα ιδιωτικό και ασφαλές περιβάλλον.

Εκεί, όπου απολαμβάνουμε τα γεύματα μας στην ειδυλλιακή Ταβέρνα πλάι στη θάλασσα ή στην ιδιωτική μας βεράντα. Εκεί που χαλαρώνουμε με ένα massage κάτω από την σκιά των πεύκων ή όσο εξερευνούμε την πλούσια φύση των Γεράνειων Όρων. Επιλογές πολλές και το έμπειρο προσωπικό του Wyndham Poseidon Resort βρίσκεται πάντα στην διάθεση μας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας, προσφέροντας personalized services.

Το Wyndham Poseidon Resort αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα summer resort, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού Καλοκαιριού και των αστικών μας  συνηθειών και ανυπομονώ να βρεθώ στην όλο μπλε αγκαλιά του, και να σας ξεναγήσω προσωπικά σε όλα του θα υπέροχα μυστικά!Έως τότε, αν θέλετε να κάνετε και εσείς την κράτηση σας για τις δικές σας ονειρεμένες διακοπές μπορείτε να καλέσετε στο 2744067938 ή να απευθυνθείτε στο reservations@wyndhamloutrakiresort.comCan’t wait!!! 

error: Content is protected !!