ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η “Μεγάλη Κυρία της Αθήνας”, το ξενοδοχείο Μ. Βρετανία ανοίγει και πάλι!

Το ένα ευχάριστο νέο μετά το άλλο όσον αφορά την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων της πόλης μας, με κορυφαίο, το εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το οποίο μετά από τέσσερις μήνες, υποδέχεται και πάλι μεθαύριο 15 Ιουλίου τους επισκέπτες του.
Την γνωρίζετε άλλωστε την αδυναμία μου στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο του Συντάγματος…

Follow me…

Η υγιειονομική κρίση που έπληξε καίρια όλο τον πλανήτη, στη χώρα μας ευτυχώς αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά, και με προσεκτικά βήματα μπαίνουμε τώρα στην φάση της επανεκκίνησης στον τομέα του τουρισμού, με την Μεγάλη Βρεταννία να είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί και πάλι τους επισκέπτες της. Όπως δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. κος Τάσος Χωμενίδης «Η Μεγάλη Κυρία της Αθήνας για μια ακόμη φορά έρχεται να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο που πάντα είχε στον ελληνικό τουρισμό, μια και πάνω από ένα αιώνα είναι σημείο αναφοράς για Έλληνες και ξένους. Με υπευθυνότητα θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της, δημιουργώντας για εκείνους εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες διαμονής».

Πρώτη προτεραιότητα είναι όπως πάντα η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μόνο που τώρα προστίθεται ένας ακόμη στόχος: η επαγρύπνηση για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ο Γενικός Διευθυντής κος Τιμ Ανανιάδης, δηλώνει «Όχι μόνο ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες της Κυβέρνησης, αλλά έχουμε καταρτίσει πρόσθετα δικά μας αυστηρότατα πρωτόκολλα, ώστε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς».

Αξίζει να σημειωθεί πως τους μήνες που το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό, τα στελέχη όλων των τμημάτων συνεδρίαζαν τακτικότατα προετοιμάζοντας την σημερινή ημέρα, που είναι για όλους τους εργαζομένους στη Μεγάλη Βρεταννία μία ημέρα γιορτής και αναγέννησης.
Ανυπομονώ!!!

error: Content is protected !!