ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

WTF is Lips & Boys?

«Μου αρέσει η ιδέα του κραγιόν που παίρνει το όνομά του από αγόρια. Γιατί να δεσμευτείτε σε ένα, όταν μπορείτε να έχετε πολλά;»Tom Ford

tom great3

Ο Tom Ford παρουσιάζει τη συλλογή Lips and Boys, μια πρωτοποριακή στο είδος της συλλογή κραγιόν με τα ονόματα των ανδρών που ο ίδιος θαυμάζει, από φίλους και συνεργάτες του έως άνδρες που θεωρεί ότι αποτελούν πηγή έμπνευσης.

tom filler1

Η συλλογή αυτή παρουσιάζεται σε μια κομψή, περιορισμένης έκδοσης συσκευασία κραγιόν-μινιατούρα, η οποία είναι αρκετά μικρή για να χωράει στη μικρότερη τσάντα. Καλό…Κάθε απόχρωση που μεταμορφώνει τα χείλη, από τον James στον Henry και από τον… Σταύρο στον Francesco, ενδυναμώνει την ατομικότητα της γυναίκας, δημιουργώντας παράλληλα μια ακόρεστη επιθυμία να δοκιμάσει περισσότερους από έναν.

Το lipstick με το όνομα Σταύρος!

Το lipstick με το όνομα Σταύρος!

Αυτή η αμαρτωλή συλλογή πλούσιων αποχρώσεων για τα χείλη έχει το μέγιστο δυνατό αντίκτυπο. Σπάνια και εξωτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του εκχυλίσματος καρπών σόγιας, βουτύρου murumuru Βραζιλίας και ελαίου άνθους χαμομηλιού, δημιουργούν μια εξαιρετικά κρεμώδη υφή με απίστευτα ανάλαφρη εφαρμογή. Ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές ουσίες αναμειγνύονται για να παράγουν καθαρό χρώμα με την κατάλληλη ισορροπία παραγόντων λάμψης.

tom great2
Η συλλογή Lips and Boys θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου και θα διατίθεται αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Attica, στο Golden Hall.

Εσείς σήμερα θα φορέσετε τον James, τον Henry ή τον Σταύρο?

Εσείς σήμερα θα φορέσετε τον James, τον Henry ή τον Σταύρο?

 

https://www.youtube.com/watch?v=RkTBZD_Fj3w

error: Content is protected !!