ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Wings Under the Greek Sun!

To εμβληματικό δέρμα πύθωνα σε χρώματα εμπνευσμένα από τα Ελληνικά νησιά κυριαρχεί στη νέα Collection SS2017 της Wings: Το αισθησιακό Corfu Blush, το λαμπερό Mykonos White και το μυστηριώδες Santorini Black αναδεικνύουν Under the Greek Sun την παράδοση αιώνων στην επεξεργασία των εξωτικών δερμάτων και το design με κοσμοπολίτικο attitude που βάζουν σφραγίδα αυθεντικότητας και διαχρονικής αξίας στις μοναδικές, χειροποίητες τσάντες Wings.

Η νέα Συλλογή της Σοφίας Ανδριώτη με high-end δερμάτινες τσάντες είναι καρπός του δημιουργικού fusion σπάνιων φυσικών υλών, υψηλής τεχνικής χειροποίητης επεξεργασίας και μοντέρνου design.

 

Από τα all leather girly clutches μέχρι τις εντυπωσιακές oversized totes ή τα unisex ταξιδιωτικά backpacks, κάθε τσάντα της Wings ενσαρκώνει την γοητεία του κλασικού και την πρόκληση μίας συναρπαστικής σύζευξης ανατολής και δύσης.

 

Η χρωματική παλέτα αποπνέει θηλυκότητα σε όλες της τις εκφάνσεις: ρομαντισμού (Corfu Blash), λάμψης (Mykonos White) και μυστηρίου (Santorini Black).

Λεπτομέρειες, όπως τα αποσπώμενα cross body λουράκια, επιτρέπουν στον εύκολο συνδυασμό της ίδιας τσάντας με διαφορετικά στιλ όλες τις ώρες: από το γραφείο με ένα κομψό ταγιέρ ή casual εμφανίσεις με jeans ή πιο formal βραδινές εξόδους.

Με σήμα κατατεθέν τα trendy marks του πολύτιμου δέρματος από πύθωνα και τη μοναδικότητα που συνεπάγονται, πάντοτε με αποκλειστική χρήση 100% φυσικών υλών, οι χειροποίητες τσάντες Wings γίνονται καλύτερες όσο περνούν τα χρόνια.

Στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, εξερευνήστε την νέα Collection, επιλέξτε την δική σας Wings και κρατήστε τη για μία ζωή.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Σοφία Ανδριώτη +30 6976876612

Spread the news!

error: Content is protected !!