ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Etoile Coral Under the Greek Sun!

Με δημιουργίες εμπνευσμένες από την Ελλάδα και τον κόσμο, διαχρονικές και αέρινες, η Etoile Coral εξειδικεύεται στα resortwear και διακρίνεται για το ανέμελο πνεύμα της και την bohemian chic αισθητική της.

Σχεδιάστηκαν για εκείνη που αγαπάει να ταξιδεύει και θέλει να ξεχωρίζει σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν επιλέξει για τις διακοπές της. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και γραμμές που κολακεύουν το σώμα, τα ολομέταξα και βαμβακερά ενδύματά της κεντούνται και γίνονται το must item για κάθε ανεπιτήδευτη κοσμοπολίτικη εμφάνιση.

Από το πιο απλό έως το πιο περίτεχνο, τα ρούχα της Etoile Coral φοριούνται το ίδιο άνετα στις διακοπές όσο και στην πόλη, ταξιδεύοντας όποια γυναίκα τα επιλέγει στις χρυσαφένιες παραλίες των νησιών της Μεσογείου, ντύνοντάς τη στις γαλανόλευκες αποχρώσεις του Αιγαίου σε συνδυασμό με τα χρώματα της μπουκαμβίλιας και τη λάμψη του καλοκαιρινού ήλιου.

Η Μάρα είναι το πρόσωπο πίσω από την Etoile Coral. Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα, ένιωθε πάντα τη θάλασσα να την καλεί και λάτρευε τις ξέγνοιαστες βόλτες στις ελληνικές παραλίες. Με τις σπουδές της αργότερα στη Γαλλία, απέκτησε πάθος για τη μόδα και επηρεάστηκε από το effortless style του Παρισιού. Θέλοντας να μοιραστεί με το κοινό την αγάπη της για το καλοκαίρι και να ταξιδέψει όλο τον κόσμο στον τόπο καταγωγής της, ακολουθώντας παράλληλα πιστά τις προσταγές της υψηλής αισθητικής, δημιουργεί αδιάκοπα νέες επιλογές για τη σύγχρονη world traveler.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news! xxx

error: Content is protected !!