ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“WINETOPIA”: Λαμπρά εγκαίνια για την Έκθεση ζωγραφικής Winetopia στο Κτήμα Porto Carras!

Με μεγάλη λαμπρότητα, το κτήμα Πόρτο Καρράς άνοιξε τις πόρτες του στην τέχνη με την έκθεση ζωγραφικής “Winetopia”, ένα εικαστικό project εικόνων αμπελιού και κρασιού, από μια περιηγητική ομάδα καλλιτεχνών. Η έκθεση εγκαινιάστηκε στο περιθώριο της γιορτής του κρασιού «Ανοιχτές Πόρτες», και θα παραμείνει ανοιχτή προς το κοινό καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο χώρο οινογνωσίας «Μελισσάνθη» του οινοποιείου του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Η αντιπρόεδρος της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. κυρία Μαριάννα Στέγγου, η κυρία Χρύσα Στέγγου, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε., ο κύριος Θοδωρής Ζουμπουλάκης της Γκαλερί Ζουμπουλάκη και η κυρία Μαρίνα Κουταρέλη της εταιρίας CLAB.

Η επιμέλεια του εικαστικού project ανήκει στην Δάφνη Ζουμπουλάκη και συντονίζεται από τον Χάρη Κοντοσφύρη, εικαστικό και  αναπληρωτή καθηγητή στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα. Εικόνες συναύγειας,  ηλιόλουστων αμπελώνων, χαράς και ευθυμίας από τη συναναστροφή της ευωδιάς του κρασιού, απλώνονται πάνω στο χαρτί και τις ζωγραφικές επιφάνειες για να κρατήσουν όμορφη την ανάμνηση από το μοναδικό Χαλκιδικιώτικο τοπίο των αμπελώνων του Πόρτο Καρράς.

Η αντιπρόεδρος του ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. κυρία Μαριάννα Στέγγου, ο Πρόεδρος του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής και της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. κύριος Κωνσταντίνος Στέγγος, η κυρία Χρύσα Στέγγου, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. και η κυρία Μαρίνα Κουταρέλη της εταιρίας CLAB.

Ο κύριος Θοδωρής Ζουμπουλάκης της Γκαλερί Ζουμπουλάκη η οποία είχε την επιμέλεια της έκθεσης Winetopia

Περιήγηση στα έργα της έκθεσης υπό τον καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κύριο Χάρη Κοντοσφύρη

O καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κύριος Χάρης Κοντοσφύρης, συντονιστής της έκθεσης Winetopia.

error: Content is protected !!