ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Nothing is absolute. Everything changes, everything moves, everything revolves, everything flies and goes away…

“Nothing is absolute. Everything changes, everything moves, everything revolves, everything flies and goes away…” -Frida Kahlo

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Graduate Fashion Show του Ομίλου σπουδών μόδας PANSiK, στις εγκαταστάσεις Lakis Gavalas Showroom, στην Κάντζα. Το εμβληματικό κτήριο άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό για να υποδεχτεί τους προσκεκλημένους στην ετήσια επίδειξη μόδας των τελειόφοιτων σπουδαστών της PANSiK με τίτλο ‘Move’.

ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΟΥΗ, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Φέτος, η Κίνηση αποτέλεσε την πρωταρχική πηγή έμπνευσης. Οι τελειόφοιτοι κλήθηκαν ως fashion designers να αποδώσουν στις capsule collections τους τη ψευδαίσθηση της κίνησης, της ροής, του ρυθμού, της ρευστότητας, της πλαστικότητας και της περιστροφής. Οι δημιουργίες περιείχαν αναφορές από διάφορες τάσεις της μόδας, τα κρινολίνα από πλαστικό διαδεχόταν tribal μοτίβα και αυτά με τη σειρά τους έδιναν τη σκυτάλη σε minimal και αφαιρετικές γραμμές, ενώ διαφάνειες και αποδόμηση ήταν μερικά ακόμη στοιχεία του show.

Πρωταγωνιστικό και ξεχωριστό ρόλο είχαν τα headpieces των μοντέλων, δημιουργίες των g86 CARNIVART, ιδιότυπες κατασκευές από πλαστικούς λευκούς σωλήνες, αντιασφυξιογόνες μάσκες με glitter και μαύρες πλεκτές συνθέσεις με αφρικάνικες επιρροές λειτούργησαν ως καπέλα ολοκληρώνοντας τις δημιουργίες των μελλοντικών fashion designers.

ΝΑΤΑΛΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΜΑΡΑ ΔΕΣΥΠΡΗ, ΝΤΟΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

ΝΑΤΑΛΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ -YATZER-

photo credits: Papadakis Press

error: Content is protected !!