ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Welcome in Greece Fever Tree!

Αν και όπως μοιράστηκα μαζί σας νωρίτερα σήμερα, εννοείται πως η καλύτερη ώρα της ημέρας εδώ στο νησί, είναι κάπου εκεί κατά τις 20:00′. όταν σερβίρουμε το πρώτο μας Moscow Mule Cocktail, δεν σου κρύβω πως ζήλεψα λίγο, που δεν βρισκόμουν στην Αθήνα, ώστε να παραβρεθώ στον εμβληματικό Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των Fever- Tree στην Ελλάδα από την εταιρία ΑΜΒΥΞ, παρουσία του Tim Warrillow, ενός εκ των 2 ιδρυτών του Νο1 premium mixer brand παγκοσμίως και οικοδέσποινα την κα. Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αντώνης Παναγιωταρέας ( Marketing Manager Άμβυξ) Tim Warrilow ( Ιδρυτής των Fever Tree) Γιάννης Αρτινός ( Γενικός Διευθυντής Άμβυξ)
Marc Calabuig ( Regional Director Fever Tree Southern Europe & LatAm) Μίκα Χούντα (Events Manager Άμβυξ) Τζόση Βιτζηλαίου (Communications Manager Άμβυξ) Aλβέρτος Ρεβάχ
Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Τα Fever-Tree με έδρα το Λονδίνο – και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες- είναι η παγκόσμια πρωτοπόρος εταιρεία στην κατηγορία. Το έγκριτο περιοδικό Drinks International τα ανακήρυξε το 2023,  για 9η συνεχή χρονιά, ως το Νο1 Best Selling & No1 Top Trending mixer brand στον κόσμο.

To συγκρότημα The Swinging Cats

Οι καλεσμένοι, που προέρχονταν από τον χώρο των επιχειρήσεων και των media, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά Fever-Tree Cocktails.

Μαρίνα Κουταρέλη Βασίλης Κετσικώφ με τη συνοδό του
Δημήτρης Μαστρόκαλος Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Μίκα Χούντα (Events Manager Άμβυξ) Κατερίνα Μαντά
Έλενα Χριστοπούλου Τζόση Βιτζηλαίου
Ευφροσύνη Πολυζώη
Στέλιος Καφαντάρης Έλενα Βρεττού Νίκος Ιατρού

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!