ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

We love i-D x YellowKorner!

Δύο αγαπημένοι μου χώροι, τους οποίους επισκέπτομαι ξανά και ξανά, άλλες φορές για διαφορετικούς, άλλες για τους ίδιους λόγους. Για να εξερευνήσω τα καλύτερα από τις διασημότερες και πιο αγαπημένες υπογραφές. Δύο αγαπημένοι μου χώροι, που συνεργάζονται και γιόρτασαν με λαμπρά εγκαίνια, και πλήθος φίλων. Για την συνεργασία των i-D Concept Stores και της γνωστής γαλλικής γκαλερί YellowKorner ο λόγος, και για τα εγκαίνια που πραγματοποιηθήκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κολωνάκι.

 

Φίλοι, γνωστοί, και δημοσιογράφοι απόλαυσαν την μοναδική αισθητική της δουλειάς μερικών από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς φωτογράφους μόδας. Μία μοναδική limited edition έκθεση σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων με έργα των: Elena Iv-Skaya, Formento+Formento, Stephany Renoma, Slim Aarons, Nicolas Bets, Damien Dufrensne, Romina Russia, John Wright, Guendalina Fiore, Russian Lobanov και άλλων, ξεδιπλώνεται στον 2ο όροφο του i-D Concept Stores στο Κολωνάκι.


Μια έκθεση που κάνει προσιτή σε όλους την τέχνη της φωτογραφίας και δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να αποκτήσουν ένα πρωτότυπο και μοναδικό έργο.

Ο ΠΑΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ VEUVE CLICQUOT

ΒΑΝΕΣΑ ΜΑΛΕΒΙΤΗ, ΜΙΚΑΕΛΑ ΣΦΗΝΙΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΛΥΑ ΓΑΜΠΡΙΤΣΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΜΠΡΙΤΣΟΣ

ΤΑΤΙΑΝΝΑ ΣΤΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΦΡΑΓΚΗ ΛΙΟΥΓΚΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΑΚΟΥ, ΧΛΟΗ ΑΚΡΙΘΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΡΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!