ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Tribute Συλλογή του Οίκου Versace στο Αρχοντικό Βενιέρη στη Μύκονο!

Συνέχεια στην ανταπόκριση από την Μύκονο, Σάββατο βράδυ, και κάποιοι ετοιμάζονται να κάνουν τις Cuban εμφανίσεις τους στο surprise party που ετοιμάζει η Μαργαρίτα Σαραντοπούλου στον σύζυγο της Έντι, για τα 50α του γενέθλια, στο Ftelia Beach Club by Interni, άλλοι παραμένουν στην χώρα και να παραβρεθούν στο εντυπωσιακό Concept Pop-Up Store στο Αρχοντικό Βενιέρη που σήμερα υποδέχεται την Tribute συλλογή του οίκου Versace. Άλλοι, προλαβαίνουν και τα δύο…

 

Follow me…
Οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μοναδικά σχέδια του οίκου σε ρούχα και αξεσουάρ. Η Donatella δημιούργησε τη συλλογή αυτή, αντλώντας έμπνευση από τα πιο iconic σχέδια, τις αξίες και τα σύμβολα του οίκου, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στον αδελφό της. Baroque και Pop Art είναι όλα κομμάτια της συλλογής Tribune, όπως ήταν το 1990 στην εκτύπωση της Vogue.
Σε αυτή την συλλογή υπάρχουν μοναδικά σχέδια από την σειρά Essentials καθώς κι από την ΤRESOR DE LA MER με σχέδια Μέδουσας, κοχυλιών κι αστεριών όπου συνθέτουν το κάλλος της μεσογειακής θάλασσας.

Κωνσταντίνος Ψηλός, Αμαλία Κορασίδου, Κατερίνα Φασουλάκη

Robert Cavalli, Σούλα Λιάκου, Αμαλία Κορασίδου, Amy Jackson

Ο οίκος Versace σε συνεργασία με την Enny Monaco παρουσιάζει, επίσης την εντυπωσιακή Chain Reaction συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018 με πληθώρα sneakers που αναμφίβολα, μαγνητίζουν το βλέμμα. Η συλλογή περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από τολμηρά μοτίβα μέχρι πιο απαλά στοιχεία σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους.

Λάκης Γαβαλάς

Κωνσταντίνος Δελούδης, Μαριλύν Κάτσαρη, Μάγδα Δελούδη

Έλενα Μακρή

Χάρης Ντάβλας, Έλενα Γαλύφα

Φρόνη Δανάλη, Μάκης Δανάλης

Μέμα Αγαπηνού, Γιώργος Ντάβλας

Μάκης Τσέλιος, Αμαλία Κορασίδου

Αμαλία Κορασίδου με τους φίλους της Steven και Larry

Κατερίνα Φασουλάκη, Αμαλία Κορασίδου

Αλίκη Λιβανού

Έλενα Γαλύφα, Gian Lucio Vaona

Κωνσταντίνος Ψηλός, Κατερίνα Φασουλάκη

Παολίνα Διαμαντούλη

error: Content is protected !!