ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«WASTED! The Story of Food Waste» δείτε σήμερα το ντοκιμαντέρ του Anthony Bourdain!

Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού –food waste– αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον τρόπο που αγοράζουμε, μαγειρεύουμε και τρώμε το φαγητό μας!

Έχετε σκεφτεί ποτέ τη σπατάλη φαγητού που κάνουμε καθημερινά και τί θα μπορούσαμε να κάνουμε για να την περιορίσουμε; Οι σεφ είναι οι πλέον ειδικοί να απαντήσουν σ’ αυτά τα ερωτήματα αφού εκείνοι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν και να αξιοποιήσουν το κάθε τί μειώνοντας σημαντικά την σπατάλη φαγητού.

Μέσα από τα μάτια των Anthony Bourdain, Dan Barber, Mario Batali, Massimo Bottura και Danny Bowien, οι τηλεθεατές βλέπουν πώς οι θρυλικοί σεφ χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους μετατρέποντας αυτά που εμείς θεωρούμε άχρηστα σε απίστευτα πιάτα, δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο διατροφικό σύστημα!

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε το φαγητό; Ανακαλύψτε αποκλειστικά στο FOX Life τις μικρές, αλλά πεντανόστιμες συνταγές που κάνουν οι πιο προοδευτικοί σεφ του κόσμου!

Watch the trailer:

error: Content is protected !!