ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βράβευση της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη από το Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” για τα 25 χρόνια προσφοράς της!

Σε μία σεμνή τελετή, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, και της συζύγου του κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου, το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», με πρωτοβουλία του Διοικητή του Νοσοκομείου κυρίου Μανώλη Παπασάββα, τίμησε την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες στο «Χωρέμειο Αμφιθέατρο» του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», με αφορμή τα 25 χρόνια από την δημιουργία της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών το 1993, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε την κυρία Βαρδινογιάννη για την συνολική της προσφορά στον χώρο της υγείας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, του καλλιτεχνικού κόσμου καθώς και πλήθος κόσμου.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ, ΑΛΕΞΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ – ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο και την προσωπικότητα της κυρίας Βαρδινογιάννη. «Η Ελλάδα, Μαριάννα μου, μέσα από την ΕΛΠΙΔΑ, μέσα από το δικό σου παράδειγμα μπόρεσε να κάνει αυτό που είναι ο ρόλος της μέσα στον χρόνο παγκόσμια. Να διδάξει τι σημαίνει ανθρωπιά, αγάπη και αλληλεγγύη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κύριος Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι: «Η κυρία Βαρδινογιάννη είναι μια ξεχωριστή Ελληνίδα. Από τους βασικούς εκπροσώπους της ήπιας διπλωματίας, μια πραγματικά δυναμική πρέσβειρα της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Εκφράζοντας ξανά τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού και τις ευχές για το έργο θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά την κυρία Βαρδινογιάννη για το έργο της»

ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΝΤΡΕ ΣΑΠΕΛ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”

Με εμφανή συγκίνηση η κυρία Βαρδινογιάννη παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και μία εικόνα της Αγίας Σοφίας την οποία της παρέδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου.
«Το βραβείο αυτό αποτελεί για εμένα μία έκπληξη γιατί ό, τι έκανα στην ζωή μου, ακόμα και την πιο μικρή πράξη προσφοράς, το θεωρούσα πάντοτε χρέος απέναντι στον εαυτό μου και απέναντι στην κοινωνία.
Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι το βραβείο αυτό ανήκει στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, στις οικογένειές τους, και ιδιαίτερα στις μητέρες τους, αυτές τις ηρωίδες που μας διδάσκουν καθημερινά τη δύναμη, το θάρρος, την υπομονή και την αυταπάρνηση και όχι σε εμένα. Γιατί αυτά τα παιδιά είναι η δύναμή μας. Κι είναι αυτά που οδηγούν τα βήματά μας συνεχώς σε νέους δρόμους».

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΛΛΑ

Η κυρία Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε επίσης την πρόθεση της να αναλάβει την κατασκευή μιας μικρής εκκλησίας μέσα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». «Η εκκλησία αυτή θα λειτουργεί σαν καταφύγιο για παιδιά και γονείς και θα είναι αφιερωμένη στο Γενέθλιο της Παναγίας, που τιμάται στις 8 Σεπτεμβρίου, για να συμβολίζει την ελπίδα για ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!