ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βραβεύσεις Διακεκριμένων Αποφοίτων του LSE στη Βρετανική Πρεσβεία!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων LSE (HAALSE), στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία στην Αθήνα, όπου τιμήθηκαν διακεκριμένοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου για το έργο και την προσφορά τους.

Το Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Social Sciences μαζί με τους βραβευμένους, στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη. Από αριστερά: Άννα Παπαδημητρίου, ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, Professor Kevin Featherstone, Χλόη Λασκαρίδη, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Μαριάννα Λάτση, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, εξοχώτατος Πρέσβης Matthew Lodge, Ιζαμπέλλα Τσίρμπα, Μαρία Νικόλτσιου, Μαίη Ζαννή και Θοδωρής Καλαμπόκης.

O Σύλλογος βράβευσε τους απόφοιτους κα. Μαριάννα Λάτση, κα. Χλόη Λασκαρίδη, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια και τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο, ενώ το πέμπτο βραβείο απονεμήθηκε τιμητικά στον κ. Kevin Featherstone, Επικεφαλής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE και σημαντικό φιλέλληνα.

Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Χλόη Λασκαρίδη, Μαρία Νικόλτσιου.

Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων LSE κατά την παράδοση του βραβείου του καθηγητή Kevin Featherstone.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με μήνυμά της η Director του LSE Baroness Minouche Shafik, η οποία εξήρε την επιτυχή πορεία του Συλλόγου και την προσωπική συμβολή του Προέδρου Βασίλη Αποστολόπουλου. Στην ομιλία του ο Δρ. Αποστολόπουλος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Αποφασίσαμε σήμερα να τιμήσουμε κάποιους αποφοίτους που με την πορεία τους και το αποτύπωμά τους τιμούν το πανεπιστήμιο αλλά και αποτελούν υγιή πρότυπα στους τομείς τους».

Matthew Lodge, Βρετανός Πρέσβης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μαίη Ζαννή, Ζωή Ράπτη, Σόφι Μυτιληναίου.

Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων LSE κατά την παράδοση του βραβείου του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια.

Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων LSE κατά την παράδοση του βραβείου του κυρίου Ευάγγελου Μυτιληναίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χάρης Θεοχάρης, σειρά βουλευτών, Γενικών Γραμματέων, αξιωματούχων, Πρεσβευτών ξένων χωρών, κορυφαίων δημοσιογράφων, εκδοτών και πλέον των 150 επιφανών Ελλήνων αποφοίτων του LSE.

Η εκδήλωση έκλεισε με κεντρική ομιλία του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της ενεργειακής ασφάλειας.

error: Content is protected !!