ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Newel Psychiko: Luxury Lifestyle Staycation στο Ψυχικό!

Με τη λαμπρότητα και τη κομψότητα που αξίζει πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του δεύτερου κατά σειρά ξενοδοχείου της Newel Hospitality Collection, The Newel Psychiko. Η Newel Hospitality Collection αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που κατέχει και διαχειρίζεται premium και ξεχωριστά καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments στην Αθήνα, ενώ σύντομα στο portfolio της εταιρείας θα ενταχθούν και νέοι περιζήτητοι προορισμοί της Ελλάδας, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες της να απολαμβάνουν την πιο μοναδική εμπειρία διαμονής.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΙΑΝΟΣ ( Γενικός Διευθυντής Ομίλου ) ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΤΣΗΣ ( Founder Newel, JC Architects ) ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΙΝΕΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

Μαζί με τα εγκαίνια του ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του εστιατορίου «Αtico», το οποίο βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου The Newel Psychiko, και σίγουρα θα αποτελέσει το νέο must στα sky bar restaurant της Αθήνας.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΤΣΗΣ ( Founder Newel, JC Architects ) ΑΡΗΣ ΒΩΒΟΣ

Τα λαμπερά εγκαίνια του ξενοδοχείου τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης, καθώς στο κατάλυμα φιλοξενούνται τα δύο τελευταία έργα του Αλέκου Φασιανού. Προσκεκλημένοι επίσης ήταν γνωστοί επιχειρηματίες του αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού κλάδου.

ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΦΑΚΙΡΗ ( Creative Director JC Architects ) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΤΣΗΣ ( Founder Newel, JC Architects )

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο σύγχρονα δημιουργήματα της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μελέτη, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «JC Architects». Οι χώροι χαρακτηρίζονται από ουδέτερους χρωματικούς τόνους, minimal και κομψές πινελιές από ξύλο, μέταλλο και άλλα ιδιαίτερα υλικά. Τα δωμάτια και οι σουίτες που διαθέτει το ξενοδοχείο αποπνέουν μια αύρα ηρεμίας και σαγήνης.

ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ ΕΥΑ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΧΑ ΣΙΣΥ ΦΕΙΔΑ ΧΑΡΑ ΜΙΧΑ

ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΙΖΟΥ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Atico Sky bar restaurant, με τους καλεσμένους να γεύονται τα πιάτα του menu συνοδευόμενα από τα signature cocktails του μπαρ.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!