ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο βραβευμένο και πιο αγαπημένο Ελληνικό Παγωτό, επιτέλους στο αεροδρόμιο μας!

Τα νέα είναι πιο φρέσκα και από τα ίδια τα συστατικά του παγωτού Kayak! Και μαρτυριάρα δεν είμαι, αλλά επειδή σήμερα είναι Παρασκευή, και όλο και κάπου θα έχουμε κανονίσει να πάμε, δεν αντιστάθηκα να γίνω το “γούρι” των αγαπημένων μου παγωτών, και να σας πω πρώτη τα νέα! Ναι, από σήμερα υπάρχει νέα boutique Kayak, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος!!!!!

Μια επίσκεψη αποτελεί τελετουργική διαδικασία, και αποτελεί έναν haute gastronomie προορισμό για κάθε λάτρη του στυλ και των εμπνευσμένων γεύσεων!

Μια επίσκεψη αποτελεί τελετουργική διαδικασία, και αποτελεί έναν haute gastronomie προορισμό για κάθε λάτρη του στυλ και των εμπνευσμένων γεύσεων!

Τα ταξίδια μας εμπνέουν. Οι εικόνες της Ελλάδας μας δίνουν το έναυσμα για νέες δημιουργίες γευστικών απολαύσεων. Οι αλχημιστές μας έψαξαν και βρήκαν τον χώρο από όπου ξεκινούν όλα. Και τον βρήκαν. Η διαίσθησή τους τους οδήγησε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος… Αντίκρισαν κόσμο να αναχωρεί με χαρά για κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς. Σκέφτηκαν πως δεν παίζει ρόλο η απόσταση αλλά η διάθεση που ξεκινά το ταξίδι. Αποφάσισαν ομόφωνα λοιπόν ποιος θα είναι ο χώρος που θα δημιουργήσουν τη νέα Kayak Boutique.

kayak6

Ανέμειξαν τα μαγικά συστατικά τους, εμπνεύστηκαν από τις Kayak Boutiques στη Μύκονο, στη Γλυφάδα, στην Κηφισιά, στη Costa Navarino και δημιούργησαν τη νέα Kayak Boutique στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο επίπεδο των Αναχωρήσεων, στη Ζώνη Ελεύθερης Πρόσβασης

kayak8

Το σύγχρονο design του καταστήματος με retro στοιχεία αντανακλά την minimal αισθητική της Kayak.

Οι ιδιαίτερες γεύσεις των παγωτών που είναι καλά φυλαγμένες στα γνωστά κρυφά ψυγεία μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Το Kayak Greek Frozen Yogurt, οι φρέσκοι χυμοί και τα γιαουρτένια smoothies με φρούτα θα γίνουν η αγαπημένη συνήθεια των φανατικών της υγιεινής διατροφής αλλά και όσων θέλουμε να προσέξουμε λίγο περισσότερο τη γραμμή τους το φετινό καλοκαίρι.

kayak4

Άλλο ένα concept store όπου η μαγεία, η ανατροπή και η δημιουργία χαρακτηρίζουν κάθε λεπτομέρεια στο χώρο. Μια επίσκεψη αποτελεί τελετουργική διαδικασία, και αποτελεί έναν haute gastronomie προορισμό για κάθε λάτρη του στυλ και των εμπνευσμένων γεύσεων.

Γεύσεις μαγικές, καταξιωμένες με διεθνή βραβεία σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης.
Καλοτάξιδοι…

error: Content is protected !!