ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Zeus+Δione σηκώνει πανιά για τη Ρεγκάτα των Σπετσών!

Τα υπέροχα κλασικά σκάφη, τα ελληνικά παραδοσιακά καΐκια και τα ιστορικά λατίνια ετοιμάζονται για ακόμα μία χρονιά να κατακλύσουν τα μαγευτικά στενά των Σπετσών, με αφορμή το  Spetses Classic Yacht Race 2014. Ο αγώνας αυτός έχει συμβολικό χαρακτήρα, στόχος των διοργανωτών και των συμμετεχόντων είναι να τιμηθεί η ελληνική ιστορική κληρονομιά και παράδοση καθώς και η ναυπηγική δημιουργία των Σπετσών.

Cassiopeia...

Cassiopeia…

Η Zeus+Δione, ακολουθώντας, τιμώντας και στηρίζοντας πάντοτε την παράδοση της χώρας μας, αντλεί έμπνευση από το μεράκι και την εξαιρετική τεχνική των χειροποίητων παραδοσιακών σκαριών και δημιουργεί την ενδυμασία των πληρωματων της AXIA Sailing Team που συνοδεύουν το κλασικό σκάφος «Cassiopeia» καθώς και το λατινί «Aλεξάνδρα Χ». Η στολή αποτελείται από polo  T-shirt, κλασσική βερμούδα,  γιλέκο με λινή επένδυση και λινό σακάκι, στη χρωματική γκάμα του  λευκού και του χακί.  Η απλότητα και η σύχρονη κομψότητα της ενδυμασίας συμπληρώνονται  με τη διακριτική  λεπτομέρεια της διακοσμητικής χειροποίητης παραδοσιακής τρέσσας.

Photo Regata
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η  Zeus+Δione, έχοντας μέχρι τώρα μια επιτυχημένη πορεία στο γυναικείο ένδυμα, υπόδημα και κόσμημα,  σχεδιάζει αντρικά ρούχα με αφορμή τις ιστιοδρομίες στο νησί των Σπετσών.

error: Content is protected !!