Βράβευση Ξενοδοχείων Χανδρή στην Κέρκυρα για το Περιβάλλον!

01/03/2016 • GO, IT'S CHIC TO BE GREEK

Για έκτη συνεχή χρονιά τα Ξενοδοχεία Χανδρή στην Κέρκυρα, Corfu Chandris Hotel & Villas και Dassia Chandris Hotel & Spa, βραβεύονται από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης με το Διεθνές βραβείο για το περιβάλλον, Green Key για το 2016.
Τα Ξενοδοχεία Χανδρή βραβεύτηκαν για την ιδιαίτερη ευαισθησία τους σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στη δέσμευσή τους για τη μεταφορά του μηνύματος αγάπης για τη φύση τόσο στους πελάτες τους όσο και στους προμηθευτές και συνεργάτες τους. Αναπόσπαστο κομμάτι στην πολιτική των ξενοδοχείων Χανδρή είναι η συμβολή στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης και κουλτούρας στην πατρίδα μας, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξή της και την προβολή της διεθνώς.

image002
Τα Ξενοδοχεία Corfu Chandris και Dassia Chandris βρίσκονται στο μαγευτικό κόλπο της Δασιάς και διαθέτουν συνολικά 525 δωμάτια, εκ των οποίων 28 bungalows και 36 βίλες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης, έκτασης 80 περίπου στρεμμάτων.

One Response to Βράβευση Ξενοδοχείων Χανδρή στην Κέρκυρα για το Περιβάλλον!

  1. Φοιβη Κιουση says:

    Παντως, προ δεκαετιας μεσα στη θαλασσα του εν λογω ξενοδοχειου επεπλεαν ακαθαρσιες.Ελπιζω να ηταν τυχαιο… Επειδη εζησα στην Κερκυρα εναν χρονο, εχω να πω οτι δεν εχω δει πιο βρωμικο τοπο. Κριμα γιατι ειναι πανεμορφη…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons