ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι ξεχωριστές στιγμές της προσωπικής μας ζωής παίρνουν χρώμα θαλάσσιας αύρας!

Το Δειπνοσοφιστήριον catering και o όμιλος Vibes Group ξεκινούν μια νέα συνεργασία, σε χώρους καλοκαιρινούς, υπέροχους, μαγευτικούς.
Το Δειπνοσοφιστήριον catering θα υπογράψει γευστικά και θα δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες ζωής για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Ο όμιλος Vibes Group θα σχεδιάσει για εσάς ολοκληρωμένες προτάσεις σχετικά με τον φωτισμό, τον ήχο, την μουσική και ότι άλλο αφορά την εκδήλωση σας.
Σε μαγευτικές τοποθεσίες στις ακτές της Αττικής όπως το Mohito, Εν Πλω, Coast, χώροι με υποδομές υψηλών προδιαγραφών και απαράμιλλης ομορφιάς, το Δειπνοσοφιστήριον catering και ο όμιλος Vibes Group μπορούν να διοργανώσουν για εσάς τον γάμο, την βάπτιση, τα cocktail party, τα γενέθλια ή τα εταιρικά event σας.

avra in
Μια πλειάδα εξαιρετικών συνεργατών είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν για εσάς ατμοσφαιρικά concept που προσδίδουν στις στιγμές-ορόσημο της ζωής σας την αίγλη και το μεγαλείο που τους αξίζει.
Tο Δειπνοσοφιστήριον και ο όμιλος Vibes Group σας περιμένουν, για να αναδείξουν με τρόπο μοναδικό τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας, μέσα από αυθεντικές εμπειρίες ζωής που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

error: Content is protected !!