ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βραδιά μόδας και σινεμά στη Θεσσαλονίκη για τους σκοπούς του Συλλόγου “Στοργή”!

Το βράδυ της Πέμπτης, ο κόσμος της μόδας συνάντησε ξανά τον κόσμο του κινηματογράφου – αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλοπρεπής χώρος του Porto Palace Hotel άνοιξε τις πόρτες του και φιλοξένησε το fashion crowd που συγκεντρώθηκε όχι μόνο για να γιορτάσει το εξαιρετικό ταλέντο ενός από τους πιο θρυλικούς σχεδιαστές της ιστορίας, Manolo Blahnik, αλλά και για να υποστηρίξει τον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών παιδιών, ΣΤΟΡΓΗ. Το jenny.gr παρουσίασε το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη ζωή του Manolo Blahnik, “Manolo: The Boy Who Made Shoes For Lizards” και μέρος των εσόδων του event διατέθηκαν για τη στήριξη του έργου του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».

ΝΙΚΗ ΖΩΝΙΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΤΙΜΗ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ

MOET MOMENTS…

Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει από νωρίς, ενώ αργότερα η ένταση της μουσικής ανέβηκε, τα φώτα ελαφρώς χαμήλωσαν και τα πρώτα φλας άρχισαν να αστράφτουν. Όπου κι αν κοιτούσε κανείς θα έβλεπε μόνο χαμόγελα, αγκαλιές, γέλια, παρέες που απαθανάτιζαν τη στιγμή, παλιούς και νέους συνεργάτες να βρίσκονται μαζί με αφορμή την αγάπη τους για τη μόδα και τον κόσμο του κινηματογράφου.

Την βραδιά άνοιξε η Τζένη Μπαλατσινού η οποία έδωσε το λόγο στην ιδρύτρια και πρόεδρο του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ κυρία Τίμη Μπακατσέλου, που με τη σειρά της έκανε μια αναδρομή στο έργο του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ και καλωσόρισε τους καλεσμένους. Πάνω από 350 άτομα παρακολούθησαν την ταινία και περιηγήθηκαν στο χώρο και στα διαδραστικά fashion corners. Μετά το πέρας της ταινίας ακολούθησε πάρτυ.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΝΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΕΛΕΠΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΝΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΟΚΑ, ΜΑΡΑ ΠΕΝΤΖΟΥ

ΜΙΡΕΛΑ ΜΑΚΙΟΥ ΑΥΓΗ ΚΑΡΥΩΤΗ

Photo Credits: Papadakis Press

error: Content is protected !!