ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εγκαίνια με ισχυρή «δόση» Τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα!

Μια ισχυρή… δόση τέχνης πήραν όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου χώρου τέχνης The Art Dose, που βρίσκεται στο ισόγειο του Florida Mall στη Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο art gift shop, με εξαιρετικές προτάσεις εικαστικών δώρων που φέρουν την υπογραφή σύγχρονων, σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της νέας ατομικής έκθεσης του ανερχόμενου καλλιτέχνη της νέας γενιάς Sonke, που φιλοξενείται στο The Art Dose.
Η οικοδέσποινα Νίκη Καποπούλου, που έχει την επιμέλεια του χώρου και των προτάσεων του The Art Dose, υποδέχτηκε από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ το φιλότεχνο κοινό που έδωσε αμέριστο το παρών στα λαμπρά εγκαίνια. Στο πλευρό της ο αδελφός της Γρηγόρης Καπόπουλος και μέντορας του ανερχόμενου εικαστικού καλλιτέχνη Sonke με έργα του οποίου εγκαινιάσθηκε ο χώρος. Επίσης οι γονείς της Μαρίνα και Βαγγέλης Καπόπουλος που με πολύ χαρά μοιράστηκαν τη σημαντική αυτή στιγμή της Νίκης.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΣΕΑ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ, ΝΤΟΖΙΑ ΚΡΑΣΣΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΤΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΨΙΑΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΝΔΡΕΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΠΥΘΑΡΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΩ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΛΑΛΟΥΜΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΧΟΥ, ΚΡΥΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΟΥΜΟΥΣΙΩΤΗ, ΕΛΕΝΗ ΣΚΟΥΡΤΗ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΛΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΛΛΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

Οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τη νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη, κατά κύριο λόγο ασπρόμαυρες φιγούρες με έγχρωμα στοιχεία που έδωσαν την σφραγίδα του Sonke, καθώς επίσης και τη συλλογή από μοναδικά εικαστικά δώρα, που δημιούργησαν αποκλειστικά για το The Art Dose καταξιωμένοι ζωγράφοι και γλύπτες.

Φωτογραφίες: PapadakisPress

error: Content is protected !!