ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Vienna Ball Thessaloniki: Μια μαγική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής

Την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού βιεννέζικου χορού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση The Vienna Ball Thessaloniki 2018, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.
Η Contra Tempo Orchestra υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βλαδίμηρου Συμεωνίδη παρουσίασε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και παρέσυρε τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς του βαλς και της πόλκας.

Vienna ball

Επίσης συμμετείχαν η Ορχήστρα του Νέου Ωδείου, η σοπράνο Σιρανούς Τσαλικιάν, η Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, η χορωδία Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου και το σύνολο πνευστών Λασκαρίδης.
Ζευγάρια νέων debutants της πόλης παρουσίασαν  την κλασική χορογραφία με βαλς υπό τους ήχους της Faecherpolonaise, με την προετοιμασία της σχολής χορού Dance Sport Academy.
Η βραδιά συνεχίστηκε με  χορό σε σύγχρονους ρυθμούς από τον DJ George Tsakiropoulos και το συγκρότημα Made in China.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου της Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Αυστριακού Προξενείου, και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη των σωματείων Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, Οργάνωση Γυναικών «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» , ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

H πρέσβης της Αυστρίας Andrea Böhm και η πρόξενος της Αυστρίας Έβελυν Παπαδοπούλου

Ελεάνα Τζιτζικώστα, Αθηνά Αθανασιάδου Αηδονά, Μαρία Τσακάλου, Απόστολος Τζιτζικώστας

Κατερίνα Παναγοπούλου

Δέσποινα Πορτοκάλη

Αλεξία Αηδονά της TSAKALOU PR, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας

Νιόβη Μέξη, Ειρήνη Κόχρα

Benedikt Huber, Κλειώ Παπαδοπούλου

Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία πολλών φορέων, που προσέφερε διασκέδαση υψηλού επιπέδου στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

error: Content is protected !!