ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Νικήτριες Ζωής”: Ένα Σεμινάριο Διαφορετικό!

Βλέποντας τη διάθεση όλων μας για βαθυτέρη Αυτοβελτίωση, η Τζίνα Θανοπούλου και οι συνεργάτες της πραγματοποίησαν το Σάββατο που μας πέρασε ένα Δυνατό και Αποτελεσματικό, Exclusive Σεμινάριο για Γυναίκες, με Τεχνικές και Κλειδιά για να βγούμε “Νικήτριες Ζωής”, όπως ήταν άλλωστε και ο Τίτλος του!

Η Τζίνα Θανοπούλου, Ed.M., M.A., HARVARD University είναι Ψυχο – Εκπαιδευτική Σύμβουλος Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων, Ζευγαριών και Οικογένειας. Έχει εξειδίκευση σε Γυναικεία Θέματα, Εικόνας Σώματος Αυτοπεποίθησης και Διατροφικές Διαταραχές . Επίσης ασχολείται και με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την διαδικασία της Αυτοανακάλυψης.

Η ομιλήτρια κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου

Το event, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, στο χώρο του ξενοδοχείου Civitel, όπου το κοινό απόλαυσε ένα ουσιαστικό Σεμινάριο που περιελάμβανε Ομιλίες, Διαδραστικές, Βιωματικές Ασκήσεις, Επικοινωνιακές Τεχνικές και πολύτιμα Κλειδιά για μιά Καλύτερη Ζωή.

Η Τζίνα Θανοπούλου μοιράστηκε με το κοινό που έσπευσε να την παρακολουθήσει πολύτιμα Κλειδιά για μιά Καλύτερη Ζωή

Η Τζίνα Θανοπούλου κέρδισε τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά με την αμεσότητα του λόγου της. Ανάμεσα στις φίλες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ομιλία της και η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου αλλά και η Ρένα Φλεβαράκη

H γνωστή Ψυχολόγος με την Αγγελική Αγγελίδη και τον γιο της Αγάπιο

Τζίνα Θανοπούλου, Άννα Μαρία Barouh

Τζίνα Θανοπούλου

ΤΖΙΝΑ ΓΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ed.M., M.A., HARVARD University

Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας  ΠαιδιώνΕφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ψυχολογία Υγείας, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, 

Tel: + 30 6945541188

Email: ginagthanopoulou@gmail.com ginagthanopoulou@post.harvard.edu

Website: http://ginagcounseling.com

error: Content is protected !!