ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βαζάνια γιαχνί, ραβιόλες με χαλούμι, αρκατένα, φλαούνες και άλλες γαστρονομικές ιστορίες από την λατρεμένη Κύπρο…. 

Πεθαίνω! Πεθαίνω όμως!  Βαζάνια γιαχνί, λουβιά με λάχανα, πατάτες αντιναχτές, πιλάφι με ποσυρτή, ραβιόλες με χαλούμι, μουτζέντρα, ταλατούρι, φλαούνες, αρκατένα, ταβά λευκαρίτικο, αφέλια, κούπες, σεφταλιές….Παραδοσιακά εδέσματα από την Κύπρο που λατρεύω, και που χάρη στον μπουφέ του Βυζαντινού, από τις 16 έως τις 25 Οκτωβρίου, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψω μέχρι τη λατρεμένη Μεγαλόνησο για να τα ξανά δοκιμάσω!

image003

Μετά την Κρητική, την Πελοποννησιακή, την Πολίτικη και την Κυκλαδίτικη κουζίνα, το αγαπημένο εστιατόριο του Hilton Αθηνών συνεχίζει την περιπλάνηση στις παραδοσιακές γεύσεις με άρωμα Ελλάδας κάνοντας μια στάση στο νησί της Αφροδίτης.
Στο πλαίσιο του γαστρονομικού αυτού αφιερώματος, ο executive chef του Hilton Αθηνών Κώστας Αθανασίου σε συνεργασία με τον συνάδελφό του από το Hilton Κύπρου Στέλιο Στυλιανού θα ετοιμάσουν πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να μας μυήσουν σε παραδοσιακές γεύσεις από τη Μεγαλόνησο. Για να μην αναφερθώ στα κυπριακά γλυκά… Δάκτυλα κυριών, σουτζούκος, κυπριακός χαλβάς, αναρότουρτα, πίτα της Σάτζιης, πουρέκια με αναρή, μαχαλεπί…

image005
Η τιμή του μπουφέ είναι €38. Όσο για το πάρκινγκ, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε, μια που οι πελάτες του Βυζαντινού δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας €40. Το Βυζαντινό διαθέτει δωρεάν Wi-Fi. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.

Φιλούθκια!!! xxx

error: Content is protected !!