ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Vanile on the Rock by Vanessa Geroulanos: A Jewel Made in Greece!

Όταν ξυπνάς με τις εικόνες των φωτογραφιών που σου στέλνουν οι κολλητές σου στο Whats App… Χαρές για καλημέρες. Και άλλες επιτυχίες. Δημιουργία, πολλή. Θυμάσαι αυτόματα πορείες, όνειρα, προσπάθειες, επιμονή. Και σχέδια. Τόσα σχέδια πάνω από κούπες αρωματικού καφέ, χειμώνες και καλοκαίρια, πολλών πλέον ετών.
Και σήμερα, μέσα από αυτές τις τρεις-τέσσερις φωτογραφίες, να βλέπεις ξεκάθαρα πως η φίλη σου κατάφερε όλα όσα ονειρεύτηκε για τον Οίκο της. Και κάτι παραπάνω. Μιας και έμεινε πάντα συνεπής σε όσα πρόσταζε η αισθητική της.
Συγχαρητήρια Βανεσσάκι!

Η Βανέσσα Γερουλάνου συμμετέχει με τον Οίκο Vanile on the Rock στον ετήσιο θεσμό A Jewel Made in Greece, που προβάλλει το Ελληνικό κόσμημα παγκοσμίως.

Η Βανέσσα Γερουλάνου συμμετέχει με τον Οίκο Vanile Οn Τhe Rock στον ετήσιο θεσμό A Jewel Made in Greece, που προβάλλει το Ελληνικό κόσμημα παγκοσμίως.

IMG_9391

IMG_9392

Σήμερα είναι τα εγκαίνια της μεγάλης αυτής έκθεσης, και σας περιμένει όλους να σας υποδεχθεί προσωπικά στον χώρο της και να σας ξεκανγήσει στις δημιουργίες της

Σήμερα είναι τα εγκαίνια της μεγάλης αυτής έκθεσης, και σας περιμένει όλους να σας υποδεχθεί προσωπικά στον χώρο της και να σας ξεκανγήσει στις δημιουργίες της

Σήμερα είναι η μέρα λοιπόν. Όπου το AJMG μας προσκαλεί όλους για ακόμα μια φορά να ζήσουμε μια τετραήμερη εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του κοσμήματος, από τις 3 μέχρι και τις 6 Μαρτίου, στο Ζάππειο Μέγαρο. Μια διαδραστική εμπειρία που έχει σκοπό να μετατρέψει την υπογραφή «Made in Greece», σε τίτλο τιμής για τη χώρα μας και τους δημιουργούς της.

unnamed

unnamed (1)
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, καλή επιτυχία Βανεσσάκι! xxx

Για να δείτε όλες τις Συλλογές της Vanile On The Rock, πατήστε εδώ!

error: Content is protected !!