ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Vanessa Geroulanos 4 Creaid!

Σας έχω μιλήσει για την δράση της Creaid, για την πρωτοβουλία της αγαπημένης μου Μαρίνας Βερνίκου να στείλει σε 200 Έλληνες από μία Tote Bag, με σκοπό να δημιουργήσουμε πάνω σε αυτή, να εμπνευστούμε, να καταθέσουμε το γούστο μας και ό,τι ταλέντο διαθέτει ο καθένας μας, για να δημοπρατηθούν υπέρ των “Γιατρών του Κόσμου”. Στη συνέχεια, έγινε απλά, το απόλυτο talk of the town…Και τώρα έφτασε η εποχή που παρουσιάζονται μέσω διαδικτύου και των social media μία μία αυτές οι υπέροχες τσάντες, έως την 1η Απριλίου, ημέρα της Δημοπρασίας τους στο One Athens!

Είδαμε τσάντες ζωγραφισμένες στο χέρι από καταξιωμένους ζωγράφους μας, τσάντες κεντημένες, άλλες με δέρμα, άλλες με δαντέλα, με πον πον, με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Όλες υπέροχες και μοναδικές, όπως ο ίδιος ο σκοπός που δημιουργήθηκαν.
Και στάθηκα σε μία. Στην τσάντα που σχεδίασε η Βανέσσα Γερουλάνου.

vor1a

Μου αρέσει! Πολύ…Επειδή είναι κολλητούλα μου; Επειδή έζησα όλη την διαδικασία της δημιουργίας της από κοντά; Επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της; Όχι!!!! Απλά, επειδή μου αρέσει! Και θέλω να την “χτυπήσω” εγώ στην Δημοπρασία, θέλω να την κρατήσω εγώ το καλοκαίρι, στην Αθήνα, στις Σπέτσες, στην Πάτμο, παντού!

vor1

vor2
“Με το που άκουσα το project το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η εικόνα ενός πολύ απλού αλλά συγχρόνως δυναμικού και stylish pattern” μου λέει τώρα η φίλη μου για την αγαπημένη μου τσάντα. “Powerful black and white, negative versus positive!” μου λέει ενθουσιασμένη.

Η ετοιμασία της τσάντας...

Η ετοιμασία της τσάντας…

Vanessa Geroulanos 4 Creaid!

Vanessa Geroulanos 4 Creaid!

Ένας μοντέρνος Μαίανδρος σε συνδυασμό με το logo του Vanile on the Rock, του Οίκου κοσμημάτων που σχεδιάζει…

Μία τσάντα από μαύρο canvas, με επένδυση από μαύρο suede, εσωτερικές τσέπες και πλεγμένο suede κορδόνι.
Μία τσάντα που ολοκληρώνεται με μία εντυπωσιακή φούντα σε άσπρο-μαύρο…

vor3

vor4

vor5

Μου αρέσει! Πολύ…Επειδή είναι κολλητούλα μου; Επειδή έζησα όλη την διαδικασία της δημιουργίας της από κοντά; Επειδή είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της; Όχι!!!! Απλά, επειδή μου αρέσει! Και αυτή θα “χτυπήσω” στην Δημοπρασία την 1η μέρα του Απριλίου!

Βανέσσα Γερουλάνου

Βανέσσα Γερουλάνου

Καλή επιτυχία, καλοτάξιδες να είναι όλες!!! xxx

error: Content is protected !!