ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα κόσμημα για τη Γυναίκα & για την «ΕΛΠΙΔΑ»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, ένα ξεχωριστό βραχιόλι δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Εμπνευστές και δημιουργοί αυτής της διπλά σημαντικής και συγκινητικής πρωτοβουλίας δύο γυναίκες: η Διευθύντρια της Private Events by Omni Apico, Μίνα Κακανιά και η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Λιάνα Βουράκη.

Μίνα Κακανιά, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Λιάνα Βουράκη

Μίνα Κακανιά, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Λιάνα Βουράκη

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τις υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» για να τις ευχαριστήσει και να τις τιμήσει.
Ως ένδειξη εκτίμησης για την πολύτιμη συμπαράστασή τους η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην κυρία Λιάνα Βουράκη και στην κυρία Μίνα Κακανιά την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Τρεις σπουδαίες Γυναίκες

Τρεις σπουδαίες Γυναίκες

To βραχιόλι «Liana Vourakis for Private Events by Omni Apico» θα διατίθεται προς πώληση από σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου αποκλειστικά στις boutique Liana Vourakis (Κολωνάκι, Golden Hall), και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Happy birthday Mina Kakania! xxx

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!