ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βάλια Πατέρα & Μαρία Λαιμού: Το Greeks Bearing Gifts είναι ο νέος ιντερνετικός παράδεισος των seriously stylish people!

Η Βάλια Πατέρα και η Μαρία Λαιμού, δύο “Σιδηρές” Κυρίες της Ναυτιλίας και του Ελληνικού εφοπλιστικού lobby που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ένωσαν τις δυνάμεις τους, την κοινή τους αισθητική και προσλαμβάνουσες, αλλά και την αμοιβαία αγάπη για το contemporary Ελληνικό design, και δημιούργησαν τη Greeks Bearing Gifts, το νέο τους διαδικτυακό κατάστημα, με μία ξεχωριστή συλλογή από ιδιαίτερα δώρα, από τις πιο stylish & elegant Ελληνικές αλλά και διεθνείς υπογραφές.

Μα πάνω από όλα, η Βάλια και η Μαρία είναι φίλες. Μιλάνε την ίδια γλώσσα, έχουν τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας, τροφοδοτούν ό,τι δημιουργούν με την ίδια υψηλή αισθητική που διακατέχει τα χαμηλών τόνων Έργα τους και τις δραστήριες Ημέρες τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

Βάλια Πατέρα και Μαρία Λαιμού

Φίλες από παλιά, από τα ηλιόλουστα καλοκαίρια της εφηβείας μας στη Βουλιαγμένη και τους ανέμελους Αύγουστους μας στις Σπέτσες, ένα zoom μεταξύ μας ήταν παραπάνω από αναπόφευκτο, μιας και ήθελα να μάθω τα πάντα για τον νέο ιντερνετικό παράδεισο των “Ιt” Girls της Ευρώπης, με τις εκλεπτυσμένες επιλογές και το οικολογικό προφίλ.


“Η Greeks Bearing Gifts προσφέρει μια συλλογή προϊόντων υψηλής αισθητικής και ποιότητας η οποία περιλαμβάνει ιδέες για προσωπικά δώρα άλλα και ιδιαίτερα αντικείμενα για το σπίτι και από γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα, αξεσουάρ από σπάνιο δέρμα, χειροποίητες πασμίνες από κασμίρ, έως αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης”, μου λένε τώρα μέσα από τις οθόνες των pc τους, η Βάλια από την Αγγλία και η Μαρία από την Ελβετία, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

Η ιστορία, το όραμα και το ταλέντο του κάθε σχεδιαστή και καλλιτέχνη είναι βασικοί παράγοντες  στην επιλογή του. Η Greeks Bearing Gifts στοχεύει να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να επιλέξουν τα δώρα τους μέσα από ένα περιβάλλον με προσωπικό και οικολογικό προφίλ.

Όπως μου εξηγούν, βασικός στόχος της Βάλιας Πατέρα και της Μαρίας Λαιμού “είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντες διεθνώς, να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες με ανθρώπους ταλαντούχους και δημιουργικούς σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα θέλουμε να κρατήσουμε το ελληνικό στοιχείο μέσα από το όνομά μας, η ταυτότητα του οποίου είναι συνώνυμη με την ποιότητα, την αισθητική, το οικολογικό της αποτύπωμα και την προσωπική επιμέλεια”.

O Φεβρουάριος για την Greeks Bearing Gifts ονομάζεται Red February και συμβολίζει το πάθος για οτιδήποτε πυροδοτεί την αγάπη για δημιουργία, όχι απλά τον Άγιο Βαλεντίνο.

Είναι ένας μήνας έρωτα και ενέργειας και οι κόκκινες αποχρώσεις παρουσιάζονται σε διάφορες μορφές.

“Προτείνουμε δώρα γεμάτα φως όπως μια κόκκινη χειροποίητη κασμιρένια πασμίνα  από την Ινδία, τα μαξιλάρια με το μεταξωτό μοτίφ της La Sirenuse, το κόκκινο τόξο της  σχεδιάστριας κοσμημάτων Ella Amber, τα υπέροχα κεραμικά της ταλαντούχας Χρίστινας Οικονόμου, τα χειροποίητα ιταλικά κουτιά Biagio Barile, το ιδιαίτερο Murano βάζο  της εταιρείας Stories of Italy και κοσμήματα της μοναδικής Grainne Morton” μου λένε καθώς μπορώ να εύκολα να διακρίνω τον ενθουσιασμό και το πάθος τους στο νέο αυτό εγχείρημα.


Last but not least, όλα τα προϊόντα της Greeks Bearing Gifts συνοδεύονται από συσκευασίες οικολογικές σε μορφή reusable φακέλου από ύφασμα– το κόστος του οποίου στηρίζει φιλανθρωπικές ενέργειες από την ομάδα που τα κατασκευάζει. Το μεγαλύτερο μέρος της συσκευασίας μας είναι επίσης ανακυκλώσιμο.

Well done girls!

error: Content is protected !!