ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Upload your trekphotos & let others travel with you!

Keep your travel notes 4 ever & share them with those you want to…

Heathrow, από τον φακό της Μαρίνας...

Heathrow, από τον φακό της Μαρίνας…

Το απόλυτο application που έχω πάθει εμμονή…
Το Trekrecord, είναι ένα application που δουλεύουν εδώ και δύο χρόνια ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου -ταξιδευτές και ποτέ τουρίστες- και πρόκειται για τον αριθμό των χωρών που έχουμε επισκεφτεί, όλοι έχουμε το Trekrecord μας!
Είναι ένα application που έφτιαξαν κυρίως για αυτούς που αγαπάνε τα ταξιδια και όχι μόνο. Εκτός απο το να μετράς τις χώρες που έχεις πάει, μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες απο τα ταξίδια σου και να μοιράζεσαι πληροφορίες για εστιατόρια, bar, clubs, hotels, για οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει έναν ταξιδιώτη..

Phenomenal authentic Mediterranean experience at Stix in NYC. Great healthy food in a casual atmosphere in a relaxed set up. Must visit if you are in NYC!!!!

Phenomenal authentic Mediterranean experience at Stix in NYC. Great healthy food in a casual atmosphere in a relaxed set up. Must visit if you are in NYC!!!!

Λειτουργεί και σαν προσωπικό ημερολόγιο το οποίο μπορείς να μοιραστείς με τους φίλους σου.
Στόχος του app, είναι το κίνητρο στο κόσμο να ταξιδεύει πιο πολύ, να ανταλλάσσει χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες με φίλους και κυρίως να ακολουθεί τις συμβουλές απο ανθρώπους που γνωρίζει.
Άλλωστε σημασία δεν έχει αν τρεις χιλιάδες άγνωστοι σου λένε αν ένα εστιατόριο είναι καλό αλλά αν έστω και ένας φίλος σου που ξέρεις τα γούστα του σου δίνει την πληροφορία για το μέρος που έφαγε, έμεινε, ή διασκέδασε ώστε να ακολουθήσεις τη συμβουλή όταν επισκεφτείς και συ την ίδια χώρα!

5th av, NY

5th av, NY

Κατεβάστε το τώρα, θα κολλήσετε και εσείς με το Trekrecord σας είμαι σίγουρη, και καλά ταξίδια! xxx

error: Content is protected !!