Απρόβλεπτες συναντήσεις με τον Αύγουστο Κορτώ…

15/04/2015 • GO

Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον Αύγουστο Κορτώ…Μία συνάντηση με ενδιαφέρον…

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και από το link: https://www.youtube.com/embed/SvsQg_Y3icU ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις απρόβλεπτες συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο Cafe του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους.
Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες.
Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης.
Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες…

Αύγουστος Κορτώ

Αύγουστος Κορτώ

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

ΙΑΝOS: Σταδίου 24, Τηλ. 210 3217810

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons