ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Une Belle Histoire Sur La Plage : Αυτή είναι η πιο αισθησιακή συλλογή της Σόφης Δελούδη!

Καλοκαιρινές ιστορίες… όλοι έχουμε να διηγηθούμε εκείνες που μας ακολουθούν για πάντα στην καρδιά μας. Που ερωτευθήκαμε ξαφνικά, που ζήσαμε με τις φίλες έναν χωρισμό, που φιληθήκαμε με τον αγαπημένο μας χωρίς να έχουμε καν ρολόι στο χέρι. Που χαθήκαμε στον χρόνο, αυτόν τον άχρονο του καλοκαιριού. Που η νωχελικότητα, η χαλαρότητα και η ελευθερία σε παρασύρουν κάπου, σε γνωστούς ή άγνωστους τόπους για να ζήσεις μια ακόμη καλοκαιρινή ιστορία. Κλείνοντας το μάτι στον έρωτα, στον φίλο, στον εαυτό σου, με ένα βιβλίο στο χέρι, πάνω σε μια βάρκα ή βάζοντας βαθιά τα δάχτυλα στην άμμο που καίει.

Η διάθεση της σχεδιάστριας, Σόφης Δελούδη, φέτος αποτυπώνει όλα αυτά και αποτυπώνεται στο βίντεο της καμπάνιας Sophie Deloudi Swimwear Deloudi SS24 που αφηγείται μα και υπονοεί, αγγίζει και αφυπνίζει τις αισθήσεις και μιλά γαλλικά, την πιο ερωτική γλώσσα του κόσμου.

Με αυτή τη διάθεση παρακολουθεί τη γυναίκα της η Σόφη Δελούδη: ρομαντική και ερωτική, γαλήνια και αμέριμνη, απολύτως παραδομένη στις αισθήσεις της.

Η πιο αισθαντική της συλλογή μοιάζει σαν να αναπτύσσεται μέσα στη διάρκεια μια καλοκαιρινής ημέρας, σαν το ένα κομμάτι να δίνει το χέρι στο άλλο για να ανθίσει. Ξεκινώντας από τον πρωινό εκτυφλωτικό ήλιο συναντάς βασικά απλά μπικίνι σε έντονα χρώματα, περνάς σε ιδιαίτερα εμπριμέ και μοτίβα που θα κάνουν παρέα με τα παρεό της, για να αρχίσει το μούχρωμα που θα φωτιστεί από λαμπερά foil μαγιό στις αποχρώσεις της χρυσόμυγας και του ασημί και φυσικά θα βραδιάσει με υπέροχες ασπρόμαυρες συμφωνίες.

Σαν μια μουσική «σκάλα» ή ζωγραφική παλέτα, η συλλογή εξελίσσεται απαλά και σταθερά, όπως άλλωστε και η ίδια η σχεδιάστρια που κάθε χρονιά επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Η φετινή αφορά στη διάθεσή της να αφήσει τις γυναίκες ελεύθερες να επιλέξουν το στυλ τους και την εμφάνισή τους στην άμμο και στις καλοκαιρινές βόλτες σύμφωνα με τη δική τους διάθεση.

Άλλωστε, η εποχή επιτάσσει την ανεξαρτησία μας με κάθε τρόπο. Η σύγχρονη γυναίκα δεν καθοδηγείται, δεν συμβιβάζεται, δεν αντιγράφει. Είναι ελεύθερη, δημιουργική, ευφάνταστη. Πρωταγωνίστρια είναι η αύρα που την περιβάλλει, το «άρωμα» που αφήνει στο πέρασμά της.

Η φετινή συλλογή, πλούσια σε διαφορετικά ζακάρ υφάσματα διαφορετικής υφής μεταξύ τους, μας προσκαλεί να κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς.

Για πρώτη φορά, όλα τα κομμάτια των μπικίνι, τοπ και bottom, πωλούνται ξεχωριστά, είτε μονόχρωμα είτε εμπριμέ.

Σε μια προσπάθεια να επιτρέψει στις γυναίκες να διαλέξουν ό,τι ονειρεύονται, η Σόφη Δελούδη αποφάσισε να «χωρίσει» το κλασικό σετ και να επιτρέψει στην κάθε γυναίκα να παίξει με τη διάθεσή της. Ένα εμπριμέ τοπ βρίσκει το μονόχρωμο bottom ενώ πολλοί διαφορετικοί μονόχρωμοι συνδυασμοί σου ελκύουν το μάτι και διανθίζουν το τελικό ύφος. Εκτός αυτού, πρακτικά μιλώντας, “mix and match your mood” φιλοσοφία της συλλογής εξυπηρετεί πολλές γυναίκες που συχνά χρειάζονται άλλο μέγεθος πάνω και άλλο κάτω.

Στις φετινές εκπλήξεις και τα υψηλής ποιότητας παρεό στα εμπριμέ των μαγιό, που εμφανίζονται για πρώτη φορά από το brand. Όλα τα εμπριμέ της συλλογής είναι custom made σε τόνους πάντα ιδιαίτερης κομψότητας και διακριτικής έντασης. Λεπτομέρεια αξιοπρόσεκτη, τα αξεσουάρ των μαγιό, που ακολουθούν το ίδιο ανάγλυφο των υφασμάτων. Πολλά, δε, από τα τοπ των μπικίνι φοριούνται κάλλιστα ως μπλούζες!

Οι γραμμές πάντα απλές, αγκαλιάζουν κάποιες φορές πιο απαλά το σώμα και πάλι υπογραμμίζονται από την ασύγκριτη ικανότητα της Σόφης Δελούδη να δημιουργεί ολόσωμα εξαιρετικά θηλυκά μα και αρχιτεκτονικά με καινοτόμα κοψίματα.

Αντιστοίχως, τα φετινά ρούχα της συλλογής, λιτά και ανάλαφρα ταξιδεύουν στις θάλασσες αλλά περπατούν και στην πόλη με την ίδια χαρά και χαλαρότητα γιατί και εκείνα με τη σειρά τους ακολουθούν τη ζεστή ημέρα από το πρωί ως το βράδυ όπου και αν αυτή μας βρει.

Αυτές είναι οι υπέροχες καλοκαιρινές ιστορίες της ακόμη πιο υπέροχης Σόφης Δελούδη…

error: Content is protected !!