ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο 20 της Αμερικής θα βρεις τις (top top top) επιλογές της Deniz!

Αν και λόγω οικογενειακής σχέσης -είναι η σύζυγος του αδελφού του Νικόλα- έζησα από κοντά και from scratch τη δημιουργία αυτού του καταστήματος, που από ένα σκοτεινό και αδιάφορο γιαπί έγινε μία από τις πιο κομψές και φωτεινές boutique (χωρίς καμία δόση υπερβολής) του εμβληματικού αυτού εμπορικού τριγώνου, περίμενα να γεμίσει πρώτα από το σύνολο των επιλογών της, ώστε να πάω να της κάνω το δικό μου🧿 «ποδαρικό». Και έστω κι αν λόγω αυτής της οικογενειακής σχέσης, η Ντενίζ Γιατρά άνοιγε απλά, άλλη μία boutique, στις χιλιάδες που υπάρχουν, δεν θα υπήρχε κανένα νόημα για αυτό εδώ το αφιέρωμα. Αλλά όχι, έστω και αν έχουμε αυτή την οικογενειακή σχέση, είναι άκρως αντικειμενικό το δεδομένο πως η Ντενίζ δημιούργησε ένα υπέροχο concept store, γεμάτο από μεγάλες και καθιερωμένες αλλά και νέες και ανερχόμενες Ελληνικές υπογραφές, που αξίζει όλη αυτή την προβολή.

Ντενίζ Γιατρά

Και επίσης αλήθεια είναι, πως έστω κι αν πήγα για έναν γρήγορο πρωινό espresso με αφορμή αυτό το «ποδαρικό», παρέμεινα στην DNZ boutique έως αργά το μεσημέρι, δοκιμάζοντας τις περισσότερες επιλογές που έχει συγκεντρώσει στους δύο αυτούς εντυπωσιακούς ορόφους. Το ίδιο ακριβώς θα πάθεις και εσύ όταν πας…

Follow me…

Καταρχάς βρίσκομαι ανάμεσα σε δημιουργίες πολύ αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών, των περισσότερων εκ των οποίων τους έχεις γνωρίσει μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσει μέσα από τα The Pop up Projects. Και η Ντενίζ έκανε ένα δημιουργικό curation, και μέσα από τη πείρα της, επέλεξε μικρά διαμαντάκια από τις συλλογές τους για την DNZ boutique της.

Τα σκουλαρίκια της Κατερίνας Καμίση

Εδώ θα βρεις τα καθημερινά αλλά και τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια της Κατερίνας Καμίση, τις ξεχωριστές συλλογές της Pearl Martini, τις υπέροχες μπουτουνιέρες της Tessi, τις τσάντες της Wings, τα καλλυντικά της Beauty Sou, τα κεριά και τα diffuser της Nardon.

Μπες εδώ να ανακαλύψεις όλα τα σκουλαρίκια της συλλογής DNZ boutique!

Τα δοκιμάζω, τα φωτογραφίζω, ξεχωρίζω τα αγαπημένα μου…

Εδώ όμως θα βρεις και την ολοκληρωμένη συλλογή της Never on Sunday, τα Av Sunglasses, τα Cori Design, τα Odysseyten, τα αγαπημένα της Νενίζ Nema Resort, καθώς και την συλλογή της αγαπημένης μου φίλης Βανέσσας Γερουλάνου, Vanille on The Rock!

Λοιπόν, όταν έρθεις εδώ, στο 20 της Αμερικής, η Ντενίζ θα σε καλοδεχθεί σαν άλλη κολλητή σου. Έτσι είναι η Ντενίζ δηλαδή. Θα σου δείξει τα δικά της αγαπημένα, και θα σε συμβούλευα να την εμπιστευτείς. Την έχουν εμπιστευτεί άλλα πολύ πιο «δυσκολάκια», κάντο και εσύ και θα με θυμηθείς.

Αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο από όλα όσα σου έχω ήδη πει, είναι πως εδώ θα έρθεις να ψωνίσεις για εσένα, αλλά πριν φύγεις θα έχεις επιλέξει και κάτι για την έφηβη κόρη σου, και ένα δώρο για την κολλητή σου, και για το δείπνο που είσαι καλεσμένη το βράδυ του Σαββάτου.

Καλή επιτυχία Ντενιζάκι, ελπίζω να σου έκανα το καλύτερο «ποδαρικό»!!! 🧿💙

error: Content is protected !!